Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας 0-5

Συνεχίζει το αήττητο σερί η ΑΕ Χαρίεσσας και παρόλο που…άλλαξε ο χρόνος, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά παρουσιάστηκε και πάλι δυνατή και κατάφερε να παραμείνει για 6ο παιχνίδι αήττητη και να πετύχει την 10η νίκη της στο πρωτάθλημα. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική αν νικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και “στραβοπατήσει” ο Ατρόμητος Διαβατού με τον Φίλιππο Μέσης, θα ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πάθος και αξιοπρέπεια, προσπάθησαν για το καλύτερο ενώ για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Δελητζάκης επέλεξε να αγωνιστεί με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και να δοκιμάσει την ετοιμότητα των παικτών του. Η προσπάθεια των παιδιών αυτών έχει τονιστεί πολλές φορές από το Imathia Sports News και θα βρίσκει πάντα θερμούς υποστηρικτές από όσους αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και δη το ερασιτεχνικό.

Οι “κιτρινόμαυροι”, έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές τους, ήταν πολύ αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, έβγαλαν πολλούς αυτοματισμούς παρά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο και παρουσία  λιγοστών φίλων και των δύο ομάδων συνέχισε τις καλές εμφανίσεις.

Για την ιστορία τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Καρασαρίδης Β. (26′-64′), Τριανταφυλλίδης (31′), Καρασαρίδης Δ. (80′) και στις καθυστερήσεις ο νεαρός Δάγκας.

* Ο Κεραυνός Επισκοπής, διαμέσου του γενικού αρχηγού της ομάδας Πασχάλη Λιθοξόπουλου, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας, εκφράζει παράπονα από τη διαιτησία του κ. Χατζαρίδη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Το χθεσινό σκορ ήταν πλασματικό. Το 0-1 προήθλε από χέρι του επιθετικού, στο 0-2 έγινε φάουλ στον τερματοφύλακα και στο 0-4 ο επιθετικός βρισκόταν δύο μέτρα οφ-σάιντ. Δυστυχώς αυτό που  παρατηρούμε και είναι λυπηρό, είναι ότι τον αδύναμο τον χτυπάνε όλοι…”.

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Τσεχελίδης, Γάτσος, Τσαγκαλίδης, Χαραλαμπίδης, Στογιάννος, Φράγκης, Καλογιάννης, Γκότσης (63′ Θωμίδης Α.), Καρυπίδης (46′ Μάμαλης), Θωμίδης (46′ Ραφαηλίδης).

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Ιωαννίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος (80′ Συμεωνίδης), Λέσκας, Χαλκιάς (46′ Στογιάννης), Δάγκας, Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (74′ Μανδυλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected