Κατηγορίες
Football League

Λάρισα – Ηρακλής (0-0) Αλλαγή ο Νατσούρας

λαρισα φασηΣε ένα παιχνίδι που έλειψαν γκολ και κλασικές ευκαιρίες, ΑΕΛ και Ηρακλής κόλλησαν στη «λευκή» ισοπαλία, ρίχνοντας την αυλαία της δεύτερης δόσης της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena», δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους κυρίως με τον πολύ δραστήριο και… κεφάτο Ισαάκ Χοβέ. Όσο έγραφε ωστόσο το χρονόμετρο, οι «βυσσινί» άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και αφού απείλησαν πρώτα με τον Σκόνδρα στο 14΄, ο Τσίγκας, τρία λεπτά αργότερα, δεν κατάφερε να κάνει πράξη την απειλή, όταν έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Δεινόπαπα, επηρεάστηκε από τη… μοναξιά μπροστά από τον Χουάντερσον, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Το εικοσάλεπτο… άπνοιας «διατάραξαν» οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στο 37΄ για μη καταλογισμό πέναλτι, όταν ο Χασομέρης έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Παπαγεωργίου έσωσε σωτήρια την προβολή του Στεφανίδη.

Και όπως βγήκαν οι ποδοσφαιριστές του Ζιώγα στο πρώτο 45λεπτο, το ίδιο μουδιασμένα βγήκαν και πάλι από τα ντους, επιτρέποντας στον «Γηραιό» να τσεπώσει και πάλι τα κλειδιά του αγώνα.

Η ΑΕΛ συνέχισε να έχει πάντως αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, παρά το ηλεκτροσόκ που επιχείρησε ο «πάγκος» με τις αλλαγές και τη μετάγγιση… επιθετικότητας. Και μπορεί να προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα με αντεπιθέσεις στη λαρισινή ομάδα. Χρειάστηκε μάλιστα μια σωτήρια επέμβαση του Σέρεμετ που έπεσε στα πόδια του Χιονίδη στο 79΄, παίρνοντάς του την μπουκιά από το στόμα, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τη δόξα του ωστόσο έκλεψε ο ομόλογός του κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή, Χουάντερσον, ο οποίος έδιωξε με τα… νύχια το ωραίο σουτ του Πόνσε στο 88΄, σφραγίζοντας τη «λευκή» ισοπαλία.

Η ΑΕΛ έτσι έμεινε μοιραία με μόλις μία νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, επιβεβαιώνοντας την κακή της σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο Ηρακλής απέσπασε έναν πολύτιμο πόντο σε μία δύσκολη έδρα…

Λάρισα : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Πόνσε, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (59′ Ζουρούδης), Χασομέρης, Δεινόπαπας (80′ Μπλέντι), Τσίγκας (68′ Καρανίκας).

Ηρακλής : Χουάντερσον, Σαββίδης, Ντε Σόουζα, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος (46′ Νατσούρας), Τσερκέζος, Σουλίδης, Γεωργίου, Χοβέ (75′ Χιονίδης), Κριβοκάπιτς (65′ Παληγεώργος), Στεφανίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected