Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Ξαγοράρης : “Ένιωθα αδικημένος και δεν μου άξιζε”

74749_4119449265284_2062178780_nΈνας ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και με αφοπλιστική ειλικρίνια Νίκος Ξαγοράρης είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, σε μία σύντομη αλλά…άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο και στο Imathia Sports News. Ο 22χρονος επιθετικός υπεραμύνθηκε της απόφασης του να ζητήσει να φύγει από το Μακροχώρι ενώ μας αποκαλύπτει τι μεσολάβησε και τελικά παρέμεινε στην ομάδα. Ας δούμε αναλυτικά τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε :

Για το αν πιστεύει ότι η στάση του στο θέμα της προσωρινής απομάκρυνσης του από το Μακροχώρι παρερμηνεύτηκε από τα Μέσα και αν νιώθει πως αδικήθηκε: “Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ΜΜΕ και γενικά δεν νιώθω ότι παρεξηγήθηκε ή αλλοιώθηκε η αλήθεια. Απλά δεν έχω μιλήσει ακόμη για αυτό το θέμα και ίσως έπρεπε να το κάνω”.

Για την άποψη του πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και το τι ακριβώς έγινε: “Το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν έπαιζα στην ομάδα, ένιωθα αδικημένος και δεν μου άξιζε. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να φύγω. Από κει και πέρα ζήτησα από τη διοίκηση την ελευθέρας μου αλλά ο πρόεδρος αρνήθηκε. Μετά από πολλές συναντήσεις τόσο με τον κ. Βούλγαρη και με τον προπονητή μου, αποφάσισα να συνεχίσω στην ομάδα”.

Για το αν νιώθει πως άλλαξε κάτι μέσα του και αν έχει τον ίδιο ζήλο και πάθος όπως πριν: “Μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαι όπως ήμουν πριν. Πιστεύω πως όπως και να νιώθεις, όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα και παίζεις όσο καλύτερα μπορείς”.

Για το αν πιστεύει πως μετά τις διαδοχικες συζητήσεις θα αλλάξει η κατάσταση σχετικά με το αν αγωνίζεται: “Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει… Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μου κάνουν τη χάρη. Απλά δεν θέλω να με αδικούν!”

Για το αν πιστεύει ότι η μη χρησιμοποίηση του έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους ή όχι: “Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό, αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι για αγωνιστικούς και μόνο λόγους”.
Για το αν υποθέτει πως είναι κάτι άλλο από κάτι που άκουσε ή έπεσε στην αντίληψη του και αν θεωρεί πως η “πλάστιγγα” γέρνει προς τις αγωνιστικά τελικά αιτίες: “Κοιτάξτε, έχω ακούσει πάρα πολλά από πολλούς και δεν ξέρω πραγματικά τι είναι αλήθεια και τι όχι. Αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει, εγώ το βλέπω μόνο αγωνιστικά και σ’ αυτό το κομμάτι νιώθω ότι έχω αδικηθεί. Αν πάντως μάθαινα κάποια στιγμή ότι οι λόγοι είναι εξωαγωνιστικοί, θα είχα ήδη φύγει από την ομάδα…”
Για τον θεωρεί πως η φυγή των Πιετρά και Σαρηγιαννίδη αποδυνάμωσε την ομάδα και αν θεωρεί πως και χωρίς αυτούς μπορεί το Μακροχώρι να πάρει το πρωτάθλημα: “Σίγουρα αποδυναμώθηκε η ομάδα. Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Νίκος ήταν βαρόμετρα για μας, αλλά πιστεύω ότι το ρόστερ της ομάδας είναι ανώτερο της κατηγορίας και είμαστε ικανοί να κατακτήσουμε και τους δύο στόχους : Πρωτάθλημα και Κύπελλο”.
Τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Μακροχωρίου: “Αυτό που τους ζητάω απλά, ως ποδοσφαιριστής της ομάδας, να έρχονται στο γήπεδο γιατί τους χρειαζόμαστε τη στήριξη τους στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε φέτος”.
*φωτ. από facebook
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected