Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Κεραυνός Επισκοπής 2-0

Μία πολύ σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη πέτυχε η ΑΕ Καψόχωρας, στην προσπάθεια που κάνει φέτος να παραμείνει στην Α1 Ερασιτεχνική. Η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα, που για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι παραμένει αήττητη, κέρδισε σχετικά εύκολα τον Κεραυνό Επισκοπής με 2-0 και βλέπει πιο αισιόδοξα πλέον τη συνέχεια.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήταν η εικόνα του παιχνιδιού, με τους “κιτρινόμαυρους” να αγωνίζονται χωρίς 4 βασικά στελέχη που ξεκούρασε ο Στέλιος Διτσόλας, ενώ ο νεοαποκτηθείς Βαλάντης Κίτσας ήταν από τους κορυφαίους της συνάντησης και δικαιωματικά μπαίνει στους υποψήφιους MVP της 17ης αγωνιστικής.

Ο Κεραυνός Επισκοπής συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, καθώς ο προπονητής Χρήστος Δελητζάκης εξακολουθεί και δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες του ρόστερ έτσι ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες για τη νέα χρονιά. Στον συγκεκριμένο αγώνα παρουσιάστηκαν με τον γνωστό ενθουσιασμό, ενώ αμέτρητα ήταν και πάλι τα χιλιόμετρα που κατέγραψαν οι νεαροί παίκτες του Κεραυνού.

Το γρήγορο γκολ του Παπαδιά στο 10′ μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Διτσόλα “έλυσε” τα πόδια των γηπεδούχων, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν στο ίδιο τέμπο μέχρι την ανάπαυλα, βγαίνοντας πολύ συχνά μπροστά στην εστία του Δημητρίου.

Ο προπονητής-παίκτης των γηπεδούχων διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 50′ μετά από βαθιά μπαλιά του Κίτσα, “κλειδώνοντας” τη νίκη για την ομάδα του και στα υπόλοιπα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και δεν κινδύνεψαν από τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Δαρλόπουλος, Νάκας, Πιπιλιάρης, Διτσόλας, Πολυζόπουλος, Μουσκεφτάρας, Νοτόπουλος, Κίτσας, Παπαδιάς, Μανάκης.

Αγωνίστηκαν και οι Κωτούλας, Τσαλαμπάνας και Βλάχος.

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Τσεχελίδης, Γάτσος, Χαραλαμπίδης, Στογιάννος, Φράγκης, Καλογιάννης, Καρυπίδης, Θωμίδης Γ., Ραφαηλίδης, Δίγκας

Αγωνίστηκαν και οι Μάμαλης, Πρόιος και Καραντώνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected