Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας 2-0 (+στιγμιότυπα)

Την 4η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Αχιλλέας Νάουσας, με “θύμα” αυτή τη φορά την ΑΕΠ Βέροιας, στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη, έχοντας σε καλή μέρα όλους σχεδόν τους παίκτες της, νίκησε εύκολα με 2-0 ενώ θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερο σκορ αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι, που με τη νίκη αυτή ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, είχαν εξαιρετική απόδοση και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι είναι μακριά από το “ροζ φύλλο” αγώνα και εκ των πραγμάτων μπαίνουν σε μία διαδικασία άμεσης συγκέντρωσης περισσότερων βαθμών για να αποφύγουν κάθε κίνδυνο στο μέλλον.

Ο Αχιλλέας ξόδεψε ουσιαστικά ένα ημίχρονο, καθώς δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την εδαφική του υπεροχή αλλά και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού. Η ΑΕΠ, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μιχάλη Οβεζύκολου, κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα στα πρώτα 45 λεπτά και με στόχο να στο δεύτερο μέρος να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στα πρώτα 5 λεπτά και σε δύο ισάριθμες κλασικές ευκαιρίες, ο έμπειρος πορτιέρο της ΑΕΠ προέβη σε εξαιρετικές επεμβάσεις, κρατώντας προσωρινά το μηδέν στην άμυνα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το γρήγορο γκολ όμως του Σάκη Παπατάνου στο 48′ άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να βγουν στην επίθεση και να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές, ο Μπράτσης στο 71′ εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή κίνηση από δεξιά και τη σέντρα του Αδάμ Βλαχοδήμου, με κεφαλιά έκανε το 2-0, “κλειδώνοντας” με αυτό τον τρόπο τη νίκη για την ομάδα του.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Τσιάκος, Γιάτσος, Θεοδοσιάδης, Ορδουλίδης, Τουμαράς, Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Κακούδης, Παπατάνος, Βύζας.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Κατσιγιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος, Τζιβάρας Μ., Κουτσημπασόπουλος, Ζυγουλιάνος, Κιατικίδης, Πίκος, Χριστοδουλόπουλος, Ιωαννίδης, Τζιβάρας Δ.

*βίντεο του Παναγιώτη Ορδουλίδη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected