Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Εθνικός Κλειδιού 0-1

Θα μπορούσε να ήταν η μεγαλύτερη και σημαντικότερη νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής για τον Εθνικό Κλειδιού, αν δεν ακολουθούσε η αποκάλυψη πως ο Παρασχόπουλος ενώ δηλώθηκε ως αναπληρωματικός, αγωνίστηκε στη βασική σύνθεση, ενώ οι Ανδρίτσος και Τοπούζης που δηλώθηκαν βασικοί, τελικά δεν αγωνίστηκαν. Στις παραπάνω διαπιστώσεις προέβη ο διαιτητής της συνάντησης κ. Μελτζανίδης και κατέγραψε αναλυτικά στο φύλλο αγώνος. Οι γηπεδούχοι, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται υπάρχει και δεύτερος παίκτης που δηλώθηκε ως αναπληρωματικός, αλλά αγωνίστηκε (Κεχαγιάς), όμως ο διαιτητής δεν κατέγραψε κάτι σχετικό.

Η ομάδα του Απόλλωνα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κανονισμός, μπορεί να προβεί σε ένσταση, κάτι που τελικά θα πράξει σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η ομάδα του Εθνικού κινδυνεύει, εκτός του μηδενισμού στον συγκεκριμένο αγώνα, με αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Εθνικός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 7′, όταν ο Βουλτσίδης με σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Σίμο και έκανε το 0-1. Η σέντρα ακριβείας του Φιρινίδη από δεξιά, έφερε τον 20χρονο επιθετικό σε θέση βολής, πετυχαίνοντας το 7ο γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας, αναγκασμένος πλέον να ρισκάρει, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 15′ όταν ο Σαντίνι, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία στην άμυνα του Εθνικού, βρέθηκε απέναντι από τον  Δημόπουλο, όμως ο πορτιέρο των “κυανόλευκων” αποσώβησε την ισοφάριση. Στο 35′ οι “πράσινοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή κ. Μελτζανίδη, όταν μετά από σέντρα του Παπαδίνα, η μπάλα βρήκε στο χέρι αμυντικού.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Εθνικός έδωσε χώρο στον αντίπαλο προσέχοντας περισσότερο την άμυνα. Εντούτοις ο Απόλλωνας παραλίγο να πετύχει την ισοφάριση, όταν στο 49′ ο Παπαρέντης σημάδεψε το δοκάρι του Δημόπουλου. Το παιχνίδι απέκτησε δραματική εξέλιξη, ο Απόλλωνας προσπαθούσε με όλους τους τρόπους για την ισοφάριση, που θα μπορούσε να πετύχει σε άλλη μία ευκαιρία με τον Βύζα, όταν στο 86′ δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα εξ επαφής, μετά από σέντρα του Σαντίνι.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παυλίδη και Παντζερίδη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Καρολίδης, Βύζας, Σαντίνι, Παπαδίνας Θ., Τρούπκος, Λιάτσος, Βουτσικίδης (25′ Παπαρέντης), Παπαδίνας Α., Κάμινας, Σερέτης (6΄λ.τ. Δεβετζίδης).

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης, Φιρινίδης, Χαϊκάλης, Μπενίσκος, Καϊμακαμίδης, Βουλτσίδης, Κιρκιλιανίδης (76′ Ανδρίτσος), Παρασχόπουλος (46′ Περηφανόπουλος), Δημητριάδης (78′ Τοπούζης), Κεχαγιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected