Κατηγορίες
Γενικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Βατανιακός (1-2) Βασικοί Πασιαλής, Συμπεθέρης

Μεγάλο διπλό για τον Βατανιακό μέσα στη δύσκολη έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Απόλλων Καλαμαριάς με 1-2. Η νέα ομάδα του Δήμου Συμπεθέρη (ο οποίος είχε αρκετά καλή απόδοση, αγωνιζόμενος για 90 λεπτά), ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα με πολλές απουσίες βασικών παικτών, κατάφερε όμως και πήρε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα και έτσι η ομάδα της Πιερίας ανεβαίνει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Σκόρερ για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ο Σιδηρόπουλος και ο Βέργος.

Ο Βατανιακός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφερε και προηγήθηκε στο 11′ με τον Σιδηρόπουλο ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε με το Βατανιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμαριά μπήκε δυνατά και ισοφάρισε στο 49΄με τον Μανουσαρίδη με ωραίο σουτ. Την ώρα που ο Απόλλων πίεζε για τη νίκη, ο Βατανιακός κατάφερε και έκλεψε το σπουδαίο διπλό, στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βέργο κάνοντας το 1-2.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Παντελιάδης, Προβατίδης (72′ Κράββαρης), Λεπτοκαρίδης, Πασιαλής (59′ Χαλιμπάκης), Λαζαρίδης.

Βατανιακός : 
Ίτσιος, Συμπεθέρης, Γιαννούλης (90+3′ Τσιμιστίδης), Ζανέτας, Γιαπιτζής, Βέργος, Σιδηρόπουλος (75′ Β. Κατσαμάγκας), Τσιώμης, Ν. Κυπαρίσσης, Μωυσίδης (46′ Γκίκας), Μπουζούκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καμπερίδης (Καβάλας), Δεμερτζής (Πέλλας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected