Κατηγορίες
Γενικά

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ζάκυνθος (3-0) Βασικός ο Πετράκος

σιδηροκαστροΤην επαφή του με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου της Football League 2 διατήρησε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που επιβλήθηκε 3-0 στην έδρα του της Ζακύνθου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ να προηγηθούν στο σκορ με σουτ του Μουτίδη, κόβοντας με αυτόν τον τρόπο τα πόδια των παικτών των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, μετά από 14 λεπτά στο Β’ μέρος, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο ποδοσφαιριστή για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Πεχλιβανίδης με σουτ στο 68′. Το Σιδηρόκαστρο αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την αντίπαλό του, η οποία έμεινε στους 12 βαθμούς.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Γκάγκας, Καρυπίδης, Τσεμπερίδης (87΄ Σαχπατζίδης), Ρούμπος (77΄ Ιωαννίδης), Πεχλιβανίδης, Ασλανίδης (82΄ Παρούκας), Γαϊδαρτζής, Μουτίδης.

Ζάκυνθος : Παλιούρας, Πετράκος, Φιλάι, Λαγκίζος (72΄ Βυθούλκας), Τσολακούδης, Γαβριηλίδης, Γκίκας, Γιαλαμής (64΄ Δημόπουλος), Χατζηβαλσάμης (59΄ Σολωμονίδης), Μενίκου, Ψάρρης.
*ioniansports.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected