B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – Άρης Παλαιοχωρίου 2-1

Του Δημήτρη Χαραλαμπίδη

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Εθνικός στην Ραχιά επί του Άρη Παλαιοχωρίου με σκορ 2-1. Η ομάδα της Ράχης επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 μήνες περίπου (τελευταία νίκη στις 14/10 εντός έδρας με τον ΠΑΟ Παλατίτσα). Οι παίκτες του Εθνικού παίζοντας παθιασμένα παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για την νίκη κάτι που φάνηκε μόλις στο 8΄ λεπτό με τον Τσαρτσή να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ. Ο Άρης αντέδρασε ανεβάζοντας τον ρυθμό του και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι τα ίσια στο 30΄ λεπτό με τον Αντώνη Μερόκη να χρίζεται σκόρερ. Η χαρά της ισοφάρισης όμως κράτησε μόλις 11΄ λεπτά καθώς ο Καφετζής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Εθνικό. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την Ράχη να κρτάει το προβάδισμα και να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτητής : Μπουκουβάλας
Α Βοηθός : Τριανταφυλλίδης
Β Βοηθός : Βενιόπουλος

Τα γκολ :
8΄ Πλασέ από τον Τσαρτσή που άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό
30΄ Ισοφάριση για τον Αρη με το σουτ του Μερόκη λίγο έξω από την περιοχή
41΄ Προβάδισμα για τον Εθνικό με τον Καφετζή να διαμορφώνει το τελικό 2-1

Οι συνθέσεις των ομάδων

Εθνικός Ράχης : Παρμάκας, Ρίσσος, Χατζής, Νικολαίδης Α., Σαμψωνίδης (35΄ Μπιτζές), Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης (75΄ Πετράκης), Στεριόπουλος (46΄ Γατόπουλος), Καφετζής, Τσαρτσής, Λασκάρογλου
Αρης Παλαιοχωρίου : Μουστάκας, Κίτσας Χ., Μαραγκός, Ατανάσοφ (25΄ Μερόκης Α,), Νατσικόπουλος (67΄ Τσακίρης), Μερόκης, Κίτσας Δ., Κίτσας Ε.,Τζέπης, Μαχαηλίδης (75΄ Γελαδάρης), Βασιλείου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected