Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2-2

Ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά παιχνίδια του πρωταθλήματος διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο της Ραχιάς, όπου η ΑΕΠ Βέροιας ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

Η γηπεδούχος ομάδα διατηρεί το απίστευτο σερί των 7 αγωνιστικών χωρίς νίκη και ενώ μέχρι την 12η αγωνιστική είχε νικήσει τις μισές! Μάλιστα στο παιχνίδι του Σαββάτου “γλύτωσε” την ήττα στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα και παίρνοντας έναν ανέλπιστο όπως αποδείχτηκε βαθμό. Ο Απόλλων από την άλλη τα βάζει με την τύχη του, καθώς είχε τη νίκη στα…χέρια του και μια στιγμή ολιγωρίας στην φάση του 94′ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Οι “κυανοκίτρινοι”, που αγωνίστηκαν χωρίς την παρουσία του προέδρου τους κ. Απόστολου Εμμανουηλίδη λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, παρουσιάστηκαν νευρικοί, με πολλά λάθη κυρίως στο χώρο του κέντρου και αρκετές ήταν οι φορές που οι “πράσινοι” εκμεταλλεύτηκαν τις ολιγωρίες και βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση. Παρόλα αυτά, η ΑΕΠ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 33′ όταν ο νεοαποκτηθείς Κατσουγιαννόπουλος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στην περιοχή και με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0.

Άμεση όμως ήταν η αντίδραση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο επόμενο λεπτό ισοφάρισαν με κεφαλιά του Παπαρέντη, μετά από γέμισμα του Σαντίνι. Το παιχνίδι απέκτησε πλέον μια “άγρια” ομορφιά, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος και τους “πράσινους” να έχουν μια ελαφρά υπεροχή.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 69′ μπήκαν μπροστά στο σκορ, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Το γκολ αυτό έδειχνε πως θα έκρινε το ματς, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τη “φρεσκάδα” τους και εκ των πραγμάτων οι “πράσινοι” θα αγωνιζόταν με σφιχτή άμυνα για να κρατήσουν το πολυπόθητο “τρίποντο”.

Και φτάσαμε στη φάση του 94′ που έκρινε τελικά το ματς και έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα, που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τις δύο ομάδες. Το κόρνερ του Κατσουγιαννόπουλου από δεξιά έφερε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας, όπου βρισκόταν ένα…συνοθύλλευμα παικτών και η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Απόλλωνα, πήρε πορεία προς τα δίχτυα του εμβρόντητου Σίμου και με τον τρόπο αυτό η ΑΕΠ πήρε την ισοπαλία και “ξεκόλλησε” από τους 20 βαθμούς.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους Αργυρίου και Μπουκουβάλα.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Κατσιγιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κουτσιμπασόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Γκέλος (71′ Λάμπρου), Τζιβάρας Δ., Κιατικίδης, Σερασκέρης (56′ Ζυγουλιάνος), Δημούλτσης (79′ Πίκος), Ρηγόπουλος.

Απόλλων Αγ.Γεωργίου : Σίμος, Καρολίδης, Βύζας, Σαντίνι (87′ Κάμινας), Παπαδίνας Σ., Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Παπαρέντης (81′ Λιάτσος), Παπαδίνας Α., Μαγγίζης, Γουλσουζίδης (75′ Τσιότσιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected