Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 3-2

Την πιο σπουδαία και πιο σημαντική νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος, νικώντας στα Τρίκαλα τον αήττητο για 5 αγωνιστικές ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 3-2. Η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ, έστω και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, κατάφερε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και πλέον ρίχνει το βάρος στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή αλλά και στη χρησιμοποίηση όλων των παικτών που ανήκουν στο ρόστερ της ιστορικής ομάδας.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σάββα Αβετίδη παρόλο που πέτυχε δύο από τα πιο όμορφα γκολ του πρωταθλήματος (ειδικά το τέρμα του Δημήτρη Κίτσα θα επιθυμούσαμε πολύ να το είχαμε στο αρχείο μας…), δεν κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό από το συγκεκριμένο παιχνίδι και παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

Η εικόνα της κερκίδας του γηπέδου των Τρικάλων για άλλη μία φορά ήταν απογοητευτική, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο trikala-imathias.blogsport.gr ο Νίκος Σαλτουρίδης, δείγμα της αποχής των φίλων της ομάδας από τη φετινή προσπάθεια.

Όσοι παρευρέθηκαν πάντως, γίνανε μάρτυρες ενός εντυπωσιακού σε εξέλιξη παιχνιδιού, αλλά και πολλών εκατέρωθεν ευκαιριών για τις δύο ομάδες. Πρώτοι πήραν “κεφάλι” στο σκορ οι φιλοξενούμενοι στο 23′, με το παρθενικό γκολ στο πρωτάθλημα του Γιάννη Τζέπη. Ένα τέρμα που έδωσε το…σύνθημα για τη συνέχεια, αφού οι άμυνες χαλάρωσαν και το παιχνίδι απέκτησε “άγρια” ομορφιά. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο, ο Καραντουλαμάς με κοντινό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του, στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, κράτησαν κατοχή, βγήκαν με αξιώσεις στην εστία του Θεοδώρου και κατάφεραν στο 65′ με τον υποψήφιο MVP της αγωνιστικής Παναγιώτη Κίτσα να μπουν μπροστά στο σκορ, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ωραία κίνηση του Σάββα Αθανασιάδη που “τράβηξε” δύο αμυντικούς μαζί του.

Στο 78′ έγινε η φάση του αγώνα και οι λιγοστοί θεατές απόλαυσαν ένα απίστευτο σε εκτέλεση γκολ του Δημήτρη Κίτσα, ο οποίος από 30 μέτρα “ζύγισε” το πόδι του και εξαπέλυσε έναν…κεραυνό, με τον Γιάντση να μην μπορεί να αντιδράσει. Το 2-2 σε εκείνο το λεπτό ανάγκασε τον Μέγα Αλέξανδρο να βγει μαζικά στην επίθεση, αφού μόνο η νίκη έδινε βαθμολογική ανάσα και τελικά τρία λεπτά μετά και πάλι ο Παναγιώτης Κίτσας θα δώσει τη…λυτρωτική νίκη στην ομάδα και μαζί (κατά πολύ μεγάλο ποσοστό) τη σωτηρία.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσούρα και Διαμαντόπουλο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Κούκλας, Αθανασιάδης Η., Σερμπίνης, Μηνούδης Α., Παντριάς, Σαλτουρίδης, Κίτσας, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Η., Καραντουλαμάς.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Σ., Τζέπης (46′ Θεοδώρου Κ.), Κίτσας Δ., Λαδάς, Χαρισούδης, Κίτσας Α. (78′ Στεργιόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected