Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρεβενά Αεράτα – ΦΑΣ Νάουσα 3-3

IMG_4100_resizeΈνα ματς που θα έπρεπε να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη για να το απολαύσουν όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, διεξήχθη στην ορεινή Κνίδη, ανάμεσα στα Γρεβενά Αεράτα και τον ΦΑΣ Νάουσα. Εκτός των 6 γκολ που σημειώθηκαν, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, ενώ τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, αφού εκτός της ισοφάρισης των Αεράτων οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά δεν τα κατάφεραν στις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν.

Η ομάδα των Γρεβενών έπαιξε στα ίσια τον ισχυρότερο αντίπαλο της και ενώ πριν το παιχνίδι είχε πετύχει μόλις 10 γκολ σε 14 αγώνες, κατάφερε και πέτυχε 3 σε 90 λεπτά! Μπορεί η νέα χρονιά να τη βρίσκει κατά μεγάλο ποσοστό στην ΕΠΣ Γρεβενών, όμως πάλεψε το παιχνίδι και…έβαλε δύσκολα στον ΦΑΣ Νάουσα, που στο προηγούμενο παιχνίδι είχε περάσει…αέρα από την Κοζάνη, συντρίβοντας τον τοπικό Μακεδονικό.

Οι “κυανόλευκοι” δεν είχαν την απόδοση προηγούμενων παιχνιδιών, δέχτηκαν εύκολα γκολ και προβλημάτισαν έντονα με την γενικότερη εικόνα τους. Χαρακτηριστικό είναι πως μετά τη λήξη του ματς, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Αργυρίου ήταν ιδαίτερα εκνευρισμένος και σκέφτηκε ακόμη και την παραίτηση. Τελικά, μετά και τη σημερινή του συνάντηση με τους ιθύνοντες στην ομάδα, αποφασίστηκε να συνεχίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς και τότε θα συζητηθεί σε διαφορετική βάση η παραμονή του στην ομάδα.

Ας δούμε την εξέλιξη του ματς λεπτό προς λεπτό, όπως την κατέγραψε ο Φώτης Μπαζάκας :

4′ ΓΚΟΛ! Πρώτη φάση του αγώνα και ο απόλυτος αιφνιδιασμός για τη Νάουσα. Ο Μπαλοδήμος εκτελέσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Κατσαντώνης θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας και από τη μικρή περιοχή θα πετύχει το 1-0.

6′ Εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Αργυρίου, εντυπωσιακή εκτίναξη του Βίδρα και η μπάλα κόρνερ.

23′ Σουτ του Ντινόπουλου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα μόλις άουτ.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΦΑΣ. Πολύ ωραίο “ένα-δύο” Πιπινίκα-Θεοδωρόπουλου (προτιμήθηκε στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά φέτος), ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ θα βρει το κάθετο δοκάρι του Βίδρα.

40′ ΓΚΟΛ! Σάστισμα της άμυνας, ο Πιπινίκας θα βρεθεί μέσα στην περιοχή και με σουτ θα νικήσει τον πορτιέρο των Αεράτων (1-1).

42′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Μπαλοδήμου, ο Νασιόπουλος πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά θα νικήσει τον Παπαδόπουλου (2-1).

45’+2′ Πολύ δυνατό σουτ του Μπαλοδήμου από μακριά, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

46′ Σέντρα του Μπουλγουρίδη από δεξιά, ο Γασπαράτος από τη μικρή περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά, ο Βίδρας και πάλι σε ετοιμότητα θα αποκρούσει σε κόρνερ.

69′ Ο Ντινόπουλος κέρδισε τις κόντρες και πριν πιάσει το σουτ, ο Θεοδωρόπουλος με προβολή θα σώσει το βέβαιο γκολ.

72′ Εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Αργυρίου, λάθος γύρισμα του Νασιόπουλου προς τα πίσω, η μπάλα θα καταλήξει ελάχιστα κόρνερ.

73′ ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Περηφανόπουλου, ο Πιπινίκας θα μπει στην περιοχή και με πλασέ ισοφαρίζει για την ομάδα του (2-2).

79′ Εξαιρετικό σουτ του Μουρίκι, η μπάλα θα “τραντάξει” το κάθετο δοκάρι.

83′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Γασπαράτου από δεξιά, ο Μπουλγουρίδης θα πιάσει κεφαλιά-ψαράκι και με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο θα κάνει την ολική ανατροπή για την ομάδα του (2-3).

89′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη από δεξιά, ο Δημητριάδης θα πεταχτεί μέσα στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά θα ισοφαρίσει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς (3-3).

90+1′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νάουσα να περάσει και πάλι μπροστά. Αδράνεια της άμυνας των Αεράτων, ο Γασπαράτος θα βρεθεί μέσα στη μικρή περιοχή και χωρίς πίεση θα σουτάρει ψηλά άουτ.

90+2′ Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τα Γρεβενά. Ο Νασιόπουλος από κοντά θα πιάσει το σουτ, ο Παπαδόπουλος εντυπωσιακά θα διώξει με τα πόδια και στην επαναφορά ο Ντινόπουλος δεν θα καταφέρει εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μυριούκης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαγιάννη και Γλαδίνα.

Συνθέσεις

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Λάλλος Π., Νασιόπουλος, Δημόπουλος (72΄Ζιώγας), Χαματάι, Μπαλοδήμος Σ. (72΄Χαστάς), Ντινόπουλος

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Μπουλγουρίδης, Θεοδωρόπουλος, Πέικος, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς (71΄Μουρίκι), Αργυρίου, Καραλιόπουλος (55΄Μανδράλης), Πιπινίκας, Γασπαράτος, Πασχάλης  (79΄Παπάδης).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected