Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Λουκάς Βύντρα – Το ανθρώπινο πρόσωπο του…μαύρου πρόβατου!

βυντρα λουκας

Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η προσφορά πολλών ανθρώπων σε όσους το χρειάζονται…Ο Λουκάς Βύντρα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, και διεθνής άσος πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβρη…

 

Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Σεβδικάλη, του 22χρονου νέου που έχασε τα πόδια του στη διάβαση τρένου στο Γκάζι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, όταν με το ποδήλατό του πήγαινε μια βόλτα.

 

Λίγες ημέρες ύστερα από το ατύχημα του 22χρονου, συγκινημένος ο Λουκάς Βύντρα από την ιστορία του άτυχου ποδηλάτη ενδιαφέρθηκε να τον βοηθήσει στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, δείχνοντας τις ευαισθησίες του.

 

Έμαθε τις λεπτομέρειες για το πρόβλημά του και ανέλαβε να καλύψει με δικά του χρήματα την τοποθέτηση ενός τεχνητού μέλους!

 

Ο ίδιος ο Βύντρα (που αποτέλεσε το “μαύρο πρόβατο” για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια), είχε ζητήσει να μη μαθευτεί το παραμικρό, αλλά η εμπλοκή του διέρρευσε, όταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να έρθει σε επαφή με την οικογένεια, το είπε κάποια στιγμή στον Γιάννη.

Ο Γιάννης ιδιαίτερα συγκινημένος ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Λουκά για να τον ευχαριστήσει και οι δυο τους τα είπαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο διεθνής άσος βρέθηκε την Ελλάδα για το φιλικό της Εθνικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος, ο οποίος έκανε αθλητισμό και, παράλληλα, δούλευε σε μπαρ για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του, μετά το τραγικό ατύχημα που του συνέβη, έχει υποβληθεί ήδη σε αρκετές επεμβάσεις.

 

Μάλιστα, τον Νοέμβριο έγινε μια μεγάλη συναυλία στο Γκάζι, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν χρήματα για να του τοποθετηθούν τεχνητά μέλη.

 

*lefteria.blogspot.gr/

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected