Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αιγινιακός 0-0 (φιλικός αγώνας)

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε την περασμένη Τρίτη ο Αχιλλέας Νεοκάστρου. Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου αντιμετώπισε στην έδρα της τον Αιγινιακό, ο οποίος την προσεχή αγωνιστική θα εκτίσει το ρεπό του στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα ενόψει των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα (ο Αχιλλέας έχει μπροστά του και την πρόκληση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών), με το σκορ να λήγει ισόπαλο 0-0.

Για τους γηπεδούχους, που αύριο αντιμετωπίζουν τη Θύελλα Στενημάχου εντός έδρας, αγωνίστηκε η βασική ενδεκάδα, με τους Σακελλαρίδη και Ντούλα να αντιμετωπίζουν την μέχρι πρότινος ομάδα τους. Μάλιστα ο δεύτερος παραλίγο να χριστεί σκόρερ, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Ράπτη.

Για τον Αιγινιακό, ευκαιρία συμμετοχής είχαν αρκετές «ρεζέρβες» και παίκτες που δεν έπαιξαν την Κυριακή στη Ζάκυνθο (0-0). Δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Κιβρακίδης (αστράγαλος) και ο Καραντασιάδης που είχε άδεια από τον προπονητή του.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Σακελλαρίδης, Βαλδήρ (Μοσχόπουλος), Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Μπούφι, Παπαδόπουλος Π. (Μηλιώτης Β.), Λαμπριανίδης (Πήχας), Τοπαλίδης (Παρσόπουλος), Ντούλας, Τσιούπρος, Καφές (Τσάκαλος).

Αιγινιακός : Ράπτης, Μητράκας, Τσακτάνης, Κοσμίδης, Αχαλινόπουλος (Κόλα), Μάγγος, Γκατζολάρι, Κυρτέγος (Καθάριος), Τσιλιανίδης (Προβατίδης), Έξαρχος, Κρυστάλλης (Σαββίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected