Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Εθνικός Κλειδιού 3-1

Αναπνέει ακόμη ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς το…φιλί της ζωής το Σάββατο με αντίπαλο τον Εθνικό Κλειδιού, έδωσε νέες ελπίδες στους “πράσινους”. Η ομάδα του Μιχάλη Αλεξιάδη, με παρόντα στην αρχική ενδεκάδα τον Αλέξη Χαμπαλάνοβ που συνεχίζει με επιτυχία το σεμινάριο για το δίπλωμα προπονητή, απέδωσε εξαιρετικά και με περίσσιο πάθος κατάφερε να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς και να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το κομβικό παιχνίδι για τους “πράσινους” είναι αυτό που ακολουθεί στην έδρα της Θύελλας Στενημάχου. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή και αυτό δίνει στο παιχνίδι τον χαρακτήρα του τελικού και για τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν την 3η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και στο διάστημα από το 30′ έως και το τέλος του ημιχρόνου όταν και δέχτηκαν το 2-0, έπαθαν…καθίζηση και μοιραία ήρθε η ήττα για την ομάδα του Θοδωρή Τέγου.

Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπενίσκου, όμως ο Χρήστος Δημόπουλος είχε…αντίθετη άποψη και μπλόκαρε τη μπάλα στην εκτέλεση του Τσανασίδη. Στη συνέχεια οι “κυανόλευκοι” πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα απείλησαν δις την εστία του Βερβαντίδη, αλλά ο Βουλτσίδης και στις δύο φάσεις (9′ και 21′) δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Ότι δεν κατάφερε ο επιθετικός του Κλειδιού, το πέτυχε ο Αλέξης Οικονόμου στο 34′, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ, μέσα στους ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς των λιγοστών φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Εθνικό, στο 42′ οι “πράσινοι” πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Χριστιά αυτή τη φορά, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και μετά από σέντρα του Χρήστου Οικονόμου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν εξίσου επιθετικοί και δεν επαναπαύθηκαν στο υπέρ τους σκορ. Στο 47′ ο Χαμπαλάνοβ έδωσε πάσα “πάρε-βάλε” στον Χρήστο Οικονόμου, όμως και πάλι ο Δημόπουλος θα δηλώσει “παρόν” και διώξει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 63′ ο Εθνικός θα βγει στην επίθεση, ο Καϊμακαμίδης θα βρεθεί σε πλεονεοκτική θέση και με εξουδετερωμένο τον Βερβαντίδη που επιχείρησε λάθος έξοδο, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι θα “μπουν” εκ νέου στο παιχνίδι, μειώνοντας το σκορ. Ο Κιρκιλιανίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Βουλτσίδης εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας με κεφαλιά έκανε το 2-1. Αυτό ήταν το 11ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Οι “κυανόλευκοι όμως δεν χάρηκαν για πολύ, καθώς στο 83′ ο Εφραίμ θα κινηθεί ωραία στον άξονα, θα πασάρει πολύ ωραία στον Χρήστο Οικονόμου και αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Τρέβλα.

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης, Πρόιος, Τέτος, Μπάμπος, Οικονόμου Α., Τσανασίδης (81′ Εφραίμ), Οικονόμου Χ., Χαμπαλάνοβ, Χριστιάς (75′ Χαραλαμπίδης), Θεοδωρίδης (46′ Καφές).

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Φιρινίδης, Παρασχόπουλος (50′ Καλυβιώτης Α.), Καλυβιώτης Δ., Περηφανόπουλος, Μπενίσκος, Ανδρίτσος (68′ Καϊμακαμίδης Α.), Καϊμακαμίδης Τ., Βουλτσίδης, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected