Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-2

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου στα Τρίκαλα και έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα, δύο λιγότερους από τον Μέγα Αλέξανδρο. Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και είναι κρίμα που βρέθηκαν ελάχιστοι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ αν και προηγήθηκε, δέχτηκε την ανατροπή από τους φιλοξενούμενους και ουσιαστικά μπαίνουν και πάλι σε περιπέτειες ειδικά μετά και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ΑΕ Αλεξάνδρειας από τη Δ’ Εθνική. Αντίθετα, οι παίκτες του Γιώργου Σπυριδωνίδη έπαιξαν με περίσσιο πάθος, είχαν ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και σε συνάρτηση με το πρόγραμμα που ακολουθεί, μπορούν να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Από την αρχή του παιχνιδιού, φάνηκε πως θα πάει κυρίως στη δύναμη και στα προσωπικά μαρκαρίσματα. Οι δύο προπονητές ήταν φανερό πως είχαν ως στόχο να προσέξουν πρώτα την άμυνα τους και με σωστή οργάνωση να βγουν στην επίθεση. Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους, όταν στο 21′ ο Τσιότσιος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γιάντση και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο του Μέγα Αλέξανδρου.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κατάφεραν στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Ξενιτίδη, να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ. Ήταν στο 25′ όταν ο Καραντουλαμάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ μαζί με τους συμπαίκτες του. Δεν χάρηκαν όμως για πολύ, καθώς στο 31′ ο Τσιότσιος θα πετύχει ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν και πάλι δυνατά, ενώ πλέον ήταν φανερό πως το παραμικρό λάθος θα στοίχιζε. Στο 63′ θα γίνει η φάση του αγώνα, που θα κρίνει τελικά σε μεγάλο βαθμό και την εξέλιξη του. Ο Σάββας Αθανασιάδης θα κάνει εξαιρετική κίνηση στον άξονα, θα περάσει τρεις παίκτες και μπαίνοντας στην περιοχή θα βρεθεί στο έδαφος. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Παρασίου δεν υπέδειξε κάποια παράβαση, ο βοηθός όμως κ. Κωστούλης σήκωσε τη σημαία. Οι γηπεδούχοι θα πέσουν “πάνω” στον βοηθό, διαμαρτυρόμενοι για την υπόδειξη του ενώ δεν θα λείψουν και οι αντεγκλίσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι τελικά θα συνεχιστεί μετά από λίγα λεπτά και το πέναλτι θα εκτελέσει ο παθών, με τον Ξενιτίδη να αποκρούει εντυπωσιακά. Η συνέχεια ήταν δραματική, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ…λαθών και τελικά στο 78′ ο Απόλλωνας θα πάρει την μεγάλη νίκη, με “δράστη” τον Γουλσουζίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε την ολική ανατροπή, δίνοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Μηνούδης Α., Σερμπίνης, Κούκλας, Παντριάς, Σαλτουρίδης (60′ Αθανασιάδης Η.), Αθανασιάδης Σ., Κίτσας, Καραντουλαμάς, Μηνούδης Χ., Μαγγανάρης.

Απόλλων Αγ.Γεωργίου : Ξενιτίδης, Λιάτσος, Καρολίδης (46′ Βουτσικίδης), Τσιότσιος, Βύζας, Σαντίνι (90′ Μπαξεβάνης Μ.), Τρούπκος, Παπαρέντης (89′ Δεβετζίδης), Παπαδίνας, Μπαξεβάνης Δ., Γουλσουζίδης.

*φωτ. από trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected