Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕΠ Βέροιας 2-0

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Φίλιππο Μέσης και ακόμη ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην Α1 κατηγορία. Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές από την ΑΕΠ Βέροιας και με τους 21 βαθμούς συγκομιδής, βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Αντίθετα η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη παραμένει για 8 παιχνίδια χωρίς νίκη και το αρνητικό αυτό σερί έχει φέρει την ιστορική ομάδα σε δυσχερή θέση.

Οι δύο ομάδες έχοντας τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα, προετοιμάστηκαν με αρχικό σκοπό να μη δεχτούν γκολ και με σωστή οργάνωση και καθαρό μυαλό να βγουν στην επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό και η μπάλα κινήθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρο, με τις δύο ομάδες να προβαίνουν σε διαδοχικά λάθη, κυρίως ατομικά. Η μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 25′ όταν η κεφαλιά του Γιαννόπουλου μετά τη σέντρα του Μόσχου, πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Οβεζύκογλου.

Στην επανάληψη, ο Φίλιππος μπήκε πιο δυνατά από τον αντίπαλο του και από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις του. Στο 55′ ο Νίκος Δημοσθένους εκτέλεσε κόρνερ με πάσα από αριστερά, αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Γιαννόπουλος και με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ, μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμού των φιλάθλων της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μέσης.

Το γκολ αυτό “έλυσε” τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι πλέον πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Οι “κυανοκίτρινοι” από την άλλη ήταν αναγκασμένοι να ρισκάρουν και ο Τάσος Ανθυμιάδης πέρασε στον αγώνα τους Σερασκέρη και Σιούτη, κάνοντας ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του. Στο 71′ ο Κατσιγιαννόπουλος θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν θα πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και στο 82′ το παιχνίδι ουσιαστικά θα τελειώσει, όταν ο Κελεσίδης με πλασέ θα διαγράψει το τελικό 2-0.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσανακτσίδης, Καλούδης, Αρβανιτίδης, Μουρατίδης, Μόσχος, Ρόκκο, Δημοσθένους Σ. (83′ Μπουντάνι), Μαυραγγελίδης (46′ Δημοσθένους Ν.), Γιαννόπουλος, Κελεσίδης.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Τζιβάρας Δ., Σιδηρόπουλος, Κιατικίδης, Δημούλτσης (62′ Σερασκέρης), Μπαντιάκας, Πίκος (73΄Σιούτης), Κατσουγιαννόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος, Ζυγουλιάνος (62′ Λάμπρου), Κουτζημπασόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected