Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βασίλης Νικολόπουλος : “Με τον Στέλιο είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι”

νικολοπουλος βασιλειοςΠριν από λίγο μιλήσαμε με τον αντιπρόεδρο της ΑΕ Καψόχωρας, κ. Βασίλη Νικολόπουλο και μας παρέθεσε την παρακάτω δήλωση, με αφορμή την δημοσίευση της πρόθεσης του Στέλιου Διτσόλα να παραιτηθεί :

“Για μας δεν τέθηκε ποτέ θέμα αντικατάστασης του προπονητή μας. Δυστυχώς και σε μας έγινε γνωστό το μεσημέρι, όταν μας το κοινοποίησε ο Στέλιος. Λογικό είναι να θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα, όλοι ξέρουμε ποια είναι η αξία και το ποιόν του, ασχέτως αν δεν συμφωνούμε μαζί του σε αγωνιστικά και μόνο θέματα. Εμείς επιθυμούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και Στέλιος ώστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην Α1”, δηλώνει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων”.

Για τον Μιχάλη Παντόπουλο και την συμφωνία του με την ομάδα του επεσήμανε : “Με τον κ. Παντόπουλο συμφωνήσαμε σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά την κοινοποίηση της παραίτησης του Στέλιου Διτσόλα”.

Και κλείνει λέγοντας : “Θέλω να πως με τον Στέλιο είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι, ασχέτως αν δεν συμφωνούμε σε κάποια θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό τομέα και μόνο. Εγώ προσωπικά όπως και όλοι στη διοίκηση θα θέλαμε να μείνει ο Στέλιος στην ομάδα να βοηθήσει ως παίκτης στον μεγάλο αγώνα που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected