Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στέλιος Διτσόλας : “Δε θα το επιτρέψω ποτέ…”

556155_10200746905660157_564169403_nΕπικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Στέλιο Διτσόλα, ο οποίος θέλησε να προβεί στην παρακάτω δήλωση, με την οποία ανακοινώνει μέσω του Imathia Sports News την πρόθεση του να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή της ΑΕ Καψόχωρας :

“Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή της ομάδας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ήττα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και το κάνω γιατί θεωρώ πως αυτό επιθυμούν κάποιοι μέσα από τη διοίκηση. Μην λησμονούμε πως μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Τερζίδη, δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση να αναλάβω, την ώρα που η ομάδα βρισκόταν με το ένα πόδι στην Α2. Η ομάδα για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια παρέμεινε αήττητη, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Οι προοπτικές σωτηρίας διπλασιάστηκαν, αλλά δυστυχώς αυτό δεν άρεσε σε κάποιους μέσα από τη διοίκηση όπως επίσης και σε ορισμένους παίκτες”, τονίζει με έμφαση ο έμπειρος παίκτης.

Και συνεχίζει λέγοντας : “Με περίσσιο θάρρος είδα πριν λίγο το τηλέφωνο μου να χτυπά και να μου ζητάνε να συνεχίσω ως ποδοσφαιριστής. Σε όλη την σταδιοδρομία μου στα γήπεδα δεν επέτρεψα και ούτε θα επιτρέψω να διαστρεβλώνεται η εικόνα μου. Παρόλα αυτά εύχομαι στον φίλο μου Μιχάλη Παντόπουλο σιδεροκέφαλος και καλή παραμονή στα νέα του καθήκοντα”.

Όπως διαπιστώσατε από τα λεγόμενα του -πρώην- πλέον τεχνικού της ΑΕ Καψόχωρας, η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του και ακούει στο όνομα Μιχάλης Παντόπουλος, που στην αρχή της χρονιάς βρέθηκε στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και αύριο θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο της ομάδας για να μας πει την άποψη του σχετικά με το θέμα που προέκυψε και την παραίτηση του Στέλιου Διτσόλα από την τεχνική ηγεσία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected