Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Προαναγγελία (Μακροχώρι – Αχιλλέας Νάουσας)

Η ώρα των ημιτελικών έφτασε! Αύριο στις 15.00 η “καρδιά” του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του νομού μας θα χτυπά σε δύο γήπεδα, όπου διεξάγονται οι δύο νοκ-άουτ αναμετρήσεις για να προκύψουν οι δύο φιναλίστ του τελικού του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας.

Μία ημιτελική φάση της οποίας το μενού παρέχει…ποικιλία από πλευράς συμμετοχών, καθώς οι 4 ομάδες που θα ριχτούν αύριο στη “μάχη” προέρχονται από όλες τις κατηγορίες στις οποίες παίρνουν μέρος σύλλογοι του νομού μας: Δ’ Εθνική (Μακροχώρι), Α1 (Αχιλλέας Νάουσας, Αχιλλέας Νεοκάστρου) αλλά και Α2 (Νηρέας Βέροιας). Μπορεί η κληρωτίδα να μην έβγαλε το μεγάλο ντέρμπι, αλλά αναμένονται δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ας δούμε αναλυτικά :

Μακροχώρι – Αχιλλέας Νάουσας (Γήπεδο Μακροχωρίου – 15.00)

Ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται αύριο, στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στην Ένωση Αποστόλου Παύλου και τον Αχιλλέα Νάουσας. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για τον σημερινό αγώνα και είναι πανέτοιμες από κάθε άποψη για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά τον περσινό τους θρίαμβο με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης, στον τελικό της 21ης Μαρτίου 2012. Η “ασπρόμαυρη” ομάδα, που φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, έχει πολύ μεγάλη ιστορία στον θεσμό και η κατάκτηση του είναι ο…αέναος στόχος της ομάδας για κάθε χρονιά. Για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την σκληροτράχηλη ομάδα της Νάουσας, ο προπονητής κ. Κερλίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για τον μεγάλο ημιτελικό.

Ο φετινός Αχιλλέας Νάουσας έχει εκπλήξει πολλούς, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Και λέγοντας αρνητικά, θα λέγαμε πως πολλοί πίστευαν από την αρχή της χρονιάς ότι οι “κυανόλευκοι” θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου της Α1, καθώς το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από ποιοτικότατους παίκτες και θα μπορούσε να διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο. Το κακό ξεκίνημα όμως της ομάδας, σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς και αποχωρήσεις παικτών, “φρέναραν” την ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη, που παρόλα αυτά αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς συλλόγους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ναουσαίος προπονητής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Δημήτρης Κακούδης που αντιμετώπισε ένα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού, είναι καλά και θα αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό αγώνα.

Η πορεία των δύο ομάδων μέχρι τα ημιτελικά

Πρώτος γύρος (2/9/2012)  Μακροχώρι – Φίλιππος Μελίκης 2-1, Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μέσης 4-2

Δεύτερος γύρος (19/9/2012) Και οι δύο χωρίς αγώνα

Φάση των 16 (10/10/2012)  Απόλλων Αγ.Γεωργίου – Μακροχώρι  0-2, Άρης Π.Σκυλιτσίου – Αχιλλέας Νάουσας  0-5

Προημιτελικά (7/11/2012)  Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νάουσας 1-2 παρ., Μακροχώρι – Ατρόμητος Διαβατού 5-0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected