Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Εθνικός Κλειδιού 2-0

Έπρεπε να φτάσει το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα για να κάμψει ο Ατρόμητος την αντίσταση του σκληροτράχηλου Κλειδιού και να πάρει τελικά τη πολύ σημαντική νίκη με 2-0. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι παρόλο που σε αρκετά σημεία κινδύνεψαν από τις αντεπιθέσεις του Εθνικού, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και με όπλο την εμπειρία των παικτών πήραν  το πολύ σπουδαίο “τρίποντο”.

Απομένουν πλέον 7 αγωνιστικές για το τέλος του φετινού “μαραθωνίου” και οι “κυανόλευκοι”, με βασικό στόχο το απόλυτο στις νίκες ευελπιστούν πως στο τέλος θα πανηγυρίσουν την πρωτιά και την είσοδο στα play-off ανόδου, που όπως φαίνεται από το πρόγραμμα της αναδιάρθρωσης θα είναι εξαιρετικής δυσκολίας για όποιον τελικά καταφέρει να βρεθεί σ’ αυτά.

Από την άλλη η ομάδα του Θοδωρή Τέγου πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της στα τελευταία παιχνίδια και αν οι παίκτες ήταν πιο αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις, η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν τελείως διαφορετική. Ας δούμε την εξέλιξη του παιχνιδιού λεπτό προς λεπτό, όπως την κατέγραψε ο φίλος του Imathia Sports News Γιάννης Παπαδόπουλος :

1′ Πολύ ωραία κίνηση του Σπανού στον άξονα και λίγο πλάγια, θα πασάρει στον Κίτσα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος θα σουτάρει πάνω στον Δημόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια θα μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

13′ Πολύ ωραία σκέψη από τον Τίμο Καίμακαμίδη, την κάθετη πάσα όμως στον Βούλτσίδη θα προλάβει ο Μουχτάρης διώχνοντας μακριά.

18′ Πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη από δεξιά, ο Κεχαγιάς θα πηδήξει πιο ψηλά απ’ όλους η κεφαλιά του όμως θα καταλήξει λίγο άουτ.

27′ Πολύ ωραία συνεργασία Ποζιάδη-Σπανού, ο τελευταίος θα επιχειρήσει δύο συνεχόμενα σουτ με τον Δημόπουλο να αποσωβεί το πρώτο και το δεύτερο να καταλήγει άουτ.

38′ Ωραία κίνηση του Τοπούζη από αριστερά, θα πασάρει παράλληλα στον Βουλτσίδη αυτός δεν θα μπορέσει να σημαδέψει σωστά από το ύψος της περιοχής, στην αγκαλιά του Μουχτάρη.

40′ Δυνατό σουτ του Φαρμάκη λίγο έξω από την περιοχή, αποκρούει σε κόρνερ ο Δημόπουλος.

51′ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Περηφανόπουλο, ο Μουχτάρης θα πεταχτεί και θα διώξει σε κόρνερ.

65′ – 73′ Δύο πανομοιότυπες φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι. Κεχαγιάς και Τοπούζης αντίστοιχα βγήκαν στην πλάτη της άμυνας, με τον βοηθό να υποδυκνείει και στις δύο περιπτώσεις οφ-σάιντ.

(Η συνέχεια ήταν πραγματικά συναρπαστική, παρόλο που το γήπεδο είχε γίνει πλέον…χρώματος μαύρου, που δυσχέραινε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών).

78′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Σπανού από δεξιά, ο Φαρμάκης με την πλάτη σχεδόν θα βρει τη μπάλα, ο Δημόπουλος δεν θα υπολογίσει σωστά την πορεία  της μπάλας και ο “γόρδιος δεσμός” θα λυθεί για τους γηπεδούχους (1-0)!

80′ Η ομάδα του Εθνικού έχε βγει όλη μπροστά για την ισοφάριση και σε αντεπίθεση του Ατρόμητου, ο Σπανός από πλεονεκτική θέση θα αναγκάσει τον Δημόπουλο σε εντυπωσιακή απόκρουση.

89′ ΓΚΟΛ! Κίνηση του Ποζιάδη από αριστερά, θα κάνει μερικά μέτρα πριν πασάρει στον Κίτσα, ο οποίος από θέση βολής θα κάνει το 2-0, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Διαβατού (2-0).

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης, Ηλιάδης, Παγγούρας, Καρατάσιος (91′ Χασάν), Ποζιάδης, Σπανός, Κίτσας (90′ Βοργιατζίδης), Κουτσιάδης, Τσακαλίδης, Μαυρίδης.

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Φιρινίδης, Παρασχόπουλος, Περηφανόπουλος, Χαϊκάλης, Τοπούζης (84′ Ανδρίτσος), Καλυβιώτης Δ., Καϊμακαμίδης Τ., Κιρκιλιανίδης, Βουλτσίδης, Κεχαγιάς.

Ανακοίνωση παικτών Ατρόμητου Διαβατού

“Η σημερινή νίκη της ομάδας μας αφιερώνεται στον Νικήτα Σαρηγιαννίδη, στον οποίο θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγύη όλων ανεξαιρέτως των συμπαικτών του”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected