Κατηγορίες
Super League 1

Δημήτρης Καλαϊτζίδης : “Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας”

καλαιτζίδης δημητρηςΟ Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε πως η Βέροια με νίκη επί του ΟΦΗ θα κάνει σπουδαίο βήμα για την παραμονή της.

Αναλυτικά τι είπε στην κάμερα της NOVA

Τι είπε για το ματς με τον ΟΦΗ: «Πρέπει να ολοκληρώσουμε την αποστολή που έχουμε αναλάβει. Ο αγώνας με τον Άρη ήταν πολύ δύσκολος κάτω από φοβερή πίεση. Για μας ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα και οφείλουμε τώρα να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα δώσει μεγαλύτερη αξία στις νίκες που έχουμε κάνει, κυρίως με την Ξάνθη και τον Άρη. Μια νίκη με τον ΟΦΗ θα μας φέρει πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας».

Για τον αντίπαλο: «Ο ΟΦΗ είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο και πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα. Μεσοεπιθετικά προσπαθεί να οργανώσει επιθέσεις με ορθολογισμό, φτάνει σε φάσεις εκτέλεσης τακτικά. Νομίζω ότι ο αγώνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα επίπεδο νοητικό τέτοιο για να δώσουμε την πρέπουσα αξία σε αυτό το παιχνίδι, άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Οι αγώνες λιγοστεύουν και εμείς πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν η Βέροια έχει την τύχη της στα χέρια της: «Εμείς κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας, όμως μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Πριν δύο αγωνιστικές ήμασταν σε δυσχερή βαθμολογική θέση. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν αυτή που μας επιτρέπει να λέμε ότι το ελέγχουμε εμείς, αλλά πρέπει να το ολοκληρώσουμε, για να φαίνεται ότι είναι μία παραγωγική χρονιά για τη Βέροια».

Για το αν παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία: «Είναι συνδυασμός όλων αυτών των παραγόντων. Δεν μπορεί το αγωνιστικό να είναι σε καλό επίπεδο αν δεν υπάρχει δυναμική και δεν είναι καλά νοητικά οι ποδοσφαιριστές. Ότι και να λείψει θα είναι μία παράλειψη και πολλές φορές οι παραλείψεις είναι αυτές που σου δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα. Εμείς πληρώσαμε παραλείψεις μας σε τελευταίους αγώνες και πρέπει να είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην αποστολή μας.

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του: «Η προσδοκία που είχαμε ήταν να φτάσουμε σε ένα επίπεδο τέτοιο ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Δημιουργώντας φάσεις, κερδίζοντας αποτελέσματα και όχι κλέβοντας αποτελέσματα, είναι οφθαλμοφανές ότι η Βέροια σε όλους τους αγώνες δικαιούται να πάρει κάτι, άλλοτε περισσότερα και άλλοτε λιγότερα. Αυτό το δείχνει η προσπάθεια που κάνει η ομάδα σε όλους τους τελευταίους αγώνες. Ελπίζω να τελειώσουμε έτσι τη σεζόν».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected