Κατηγορίες
Basket - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάλαγα – Παναθηναϊκός (66-60) Δύο πόντους ο Τσαρτσαρής

μαλαγα-παοΟ Παναθηναϊκός έχασε το ματς από τη Μάλαγα, αλλά και τη διαφορά μέσα από τα χέρια του και έκανε πιο δύσκολη την ζωή του αναφορικά με την πρόκριση στους «8».

Παρά το γεγονός ότι όλα έμοιαζαν ιδανικά για τον Παναθηναϊκό στα 35 λεπτά του αγώνα, στα τελευταία 5΄ οι «πράσινοι» έγιναν οι ιδανικοί αυτόχειρες. Έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα… ματάκια τους. Η ομάδα του «τριφυλλιού» αν και είχε το προβάδισμα με 55-60, δέχθηκε σερί 11-0, ηττήθηκε με 66-60, με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να χάνει το τελευταίο σουτ και εκτός του αγώνα να… χάνεται και η διαφορά του +5 με το οποίο ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στην Αθήνα.

Δεκάλεπτα: 8-16, 26-35, 44-53, 66-60

Μάλαγα : Σιμόν 9, Ουίλιαμς 22 , Λίμα, Πάνκο, Βιντάλ, Ουρτασούν 3, Καλογουέι 5, Πέροβιτς, Βάσκεζ 13, Ντιάζ, Ζόριτς 14, Ντράγκιτς

Παναθηναϊκός : Μπράμος, Ματσιούλις 15, Ούκιτς 14, Λάσμε 6, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 8, Γκιστ 7, Μπανκς 2, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Σχορτσανίτης 6.

Κώστας Τσαρτσαρής : “Πληρώσαμε πάλι τα λάθη στην άμυνα”

Στο κακό τέταρτο δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής μετά το τέλος του αγώνα με την Μάλαγα.

Ο έμπειρος άσος των «πράσινων» λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής του ΤΟΡ16, μίλησε στην κάμερα της «Nova» υποστηρίζοντας πως ο «Εξάστερος» ήταν καλύτερος από τους Ισπανούς την Παρασκευή (8/3) ωστόσο δεν είχε το καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία.

«Επί 39 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο πάθαμε μπλακ άουτ, κάτι που έχουμε κάνει και σε άλλα ματς και δώσαμε την ευκαιρία στην Μάλαγα να πάρει μερικές μπάλες και να βάλει μεγάλα παιχνίδια. Η Μάλαγα έχει μεγάλο ταλέντο. Εμείς είχαμε κακές αντιδράσεις στο τέλος, χάσαμε το ριμπάουντ και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά του πρώτου αγώνα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Θα μπορούσαν όλα να είναι πιο εύκολα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αλλά ακόμα κι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι αν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε μερικές σωστές επιλογές θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Όσο περνάει η ώρα, ο αντίπαλος αγχώνεται, μια και δεν έχει χρόνο και όλα γίνονται πιο δύσκολα. Αντιδράσαμε λάθος. Σε μερικές περιπτώσεις μας έμεινε η μπάλα στα χέρια, κάναμε αβίαστα λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στην Μάλαγα να αντιδράσει».

Τέλος, ο Κώστας Τσαρτσαρής σχολίασε: «Δεν θέλω να φανεί εγωιστικό ή κάπως αλλιώς, αλλά σήμερα ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Μάλαγα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected