Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς VS ΠΑΟΚ – Άγνωστο αν θα είναι στην αποστολή ο Λαζαρίδης…

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣΤους βαθμούς ή τον βαθμό που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής αναζητά ο Πλατανιάς στον αγώνα του Σαββάτου (9/3) απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 19:30.

Οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων φιλοξενούν τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θέλουν οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη, ούτως ώστε να παραμείνουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν το «τρίποντο» στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας.

Η προσοχή στον ΠΑΟΚ

Στη σημερινή αναμέτρηση είναι στραμμένη όλη η προσοχή των ανθρώπων του Πλατανιά. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής (8/3).

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι αυτή την ώρα, εκτός θα μείνουν οι Δέντσας και Στόλερ λόγω ίωσης.

Χωρίς Γκαρσία ο ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής, για λόγους ξεκούρασης έμεινε ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, όπως και οι Αποστολόπουλος και Κίτσιου, οι οποίοι μαζί με τους Λόρενς και Κατσουράνη που είναι τιμωρημένοι θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάντζ, Γλύκος, Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Έτο, Λίνο, Σταφυλίδης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Βούκιτς, Καμαρά, Ολίσε, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Πέλκας και Αθανασιάδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected