Κατηγορίες
Football League

Football League – Με δύο σημαντικά παιχνίδια “ανοίγει” η 26η αγωνιστική

εργοτελης φασηΜε δύο σημαντικές αναμετρήσεις, κυρίως όσον αφορά στη «μάχη» των πρώτων θέσεων ανοίγει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Football League σήμερα.

Συγκεκριμένα, στις 15:00 ο πρωτοπόρος Εργοτέλης υποδέχεται τον Πιερικό και στις 18:30 ο τρίτος της βαθμολογίας Ηρακλής Ψαχνών παίζει απέναντι στον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μόνο ένας βαθμός.

Εργοτέλης-Πιερικός (15:00)

Οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική. Ο Σίνισα Γκόγκιτς άφησε εκτός τον Γκαντιάγκα για ξεκούραση, ωστόσο απάντες στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι μια και απέναντί τους θα βρουν το «συγκρότημα» του Γιώργου Φοιρού, ο οποίος είναι αήττητος στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης. Οι «μελανόλευκοι» αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και ταξιδεύουν στο Ηράκλειο με πολλές απουσίες.

Ηρακλής Ψαχνών-Απόλλων Σμύρνης (18:30)

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα βρίσκεται ο Γιώργος Βαζάκας στον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας θέλει το «τρίποντο» ούτως ώστε να επιστρέψει στην δεύτερη θέση, αλλά και να μην χάσει την… επαφή με τις θέσεις που οδηγούν απ’ ευθείας στην Super League. Με καρέ προβλημάτων ταξιδεύει η αποστολή του Απόλλωνα στο νησί, ωστόσο, άπαντες εμφανίζονται έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να πάρουν απόσταση… ασφαλείας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected