Κατηγορίες
Αθλήματα

Διομήδης Άργους – ΠΑΟΚ 26-23

διομηδης αργουςΠολύ κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας της Α1 Χάντμπολ των Ανδρών βρίσκεται ο Διομήδης Άργους μετά τη νίκη του με 26-23 επί του ΠΑΟΚ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

Μπροστά σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο από 800 και πλέον φιλάθλους ο Διομήδης κατάφερε να παραμείνει για 40ο συνεχόμενο ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος και έχει μόλις ένα ντέρμπι (εκτός με ΑΕΚ) στις υπόλοιπες 5 αγωνιστικές.

Δηλώσεις

Δημήτρης Δημητρούλιας (τεχνικός Διομήδη): «Συγχαρητήρια στους παλαιότερους παίκτες που κράτησαν την ψυχραιμία τους και βοήθησαν και τους νεότερους να περάσουμε ένα διάστημα που επήλθε εκνευρισμός. Ήταν η πιο σημαντική νίκη μας στο πρωτάθλημα, δεδομένων των συνθηκών. Πλέον η πρώτη θέση εξαρτάται μόνο από εμάς».

Στέλιος Υετίων (προπονητής ΠΑΟΚ): «Δίκαιη η νίκη του Διομήδη. Αποσυντονιστήκαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η δική μας δυστοκία σε συνδυασμό με την ευστοχία του Διομήδη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του. Μας πονάει αυτή η ήττα, γιατί πιστεύαμε πως ήταν μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε με τις απουσίες του Διομήδη. Χωρίς βέβαια να αποτελεί δικαιολογία είχαμε και εμείς προβλήματα τραυματισμών και με τους τρεις αριστερόχειρες μας».

Νίκος Κοκκώνης (πίβοτ ΠΑΟΚ): «Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα που μας κόστισαν και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Διομήδης έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς δεν τα παρατάμε. Είμαστε φτιαγμένοι από μέταλλο και καλούμαστε να το αποδείξουμε στην συνέχεια».

Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (παίκτης Διομήδη): «Παίξαμε με πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Τίποτα δεν τελείωσε, βλέπουμε όλα τα ματς με σεβασμό και σοβαρότητα».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΑΟΚ 26-23

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 5-5, 11-10 (ημχ.), 16-11, 20-17, 26-23.

Διομήδης Άργους : Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 6, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούγκοβιτς, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 3, Βαρδάκας, Ελευθερίου, Καραιβάνοφ 9, Τάσκοβιτς 2.

ΠΑΟΚ : Ζάγκας, Παλάσκας 2, Γουργούμης, Πίτσιος, Κοκκώνης 1, Αποστολίδης 1, Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης 6, Πετρίδης 4, Περβανάς 3, Τσακίρης 1, Τσάτσος 4, Καράγγελος 1, Τσίλης, Σεβαστίδης, Κεσίδης.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, δίλεπτα: 5-7, πέναλτι: 0/1-2/5.

Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «Μετά την λήξη του α’ ημιχρόνου και ενώ θα εκτελούνταν ρίψη από τον ΠΑΟΚ, φίλαθλος του Διομήδη πέταξε μικρό μπουκάλι με νερό από την εξέδρα με δύναμη προς τον αθλητή του ΠΑΟΚ Κώστα Γουργούμη, οποίος βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και τον χτύπησε στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκε κανονικά. Στο 46:34 του αγώνα το ματς διεκόπη διότι φίλαθλοι του Διομήδη εξύβριζαν τον διαιτητή κ. Τσάκωνα με υβριστικές φράσεις. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα».

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected