Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός – Οδυσσέας Κορδελιού (2-0) Βασικός ο Συμπεθέρης

βατανιακος-κορδελιοΔεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το παιχνίδι πού έγινε σήμερα Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Βατάν ανάμεσα στον τοπικό Βατανιακό και τον Οδυσσέα Κορδελιού για το πρωτάθλημα της Football League 2. Ο Βατανιακός ωστόσο κατάφερε και πήρε την πολυπόθητη νίκη με 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά διεκδίκησης μιας από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Football League.

Το σκορ για την ομάδα της Κατερίνης άνοιξε ο Γιαπιτζής στο 3′ της αναμέτρησης, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πουτουρίδη με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κραβαρίτη. To ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα και δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Οδυσσέα προσπαθούσε να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο επιχειρήσουν οι παίκτες ήταν ανορθόδοξος. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79′, με τον Κυπαρίσση ο οποίος, ύστερα από όμορφή μπαλιά του Γιαννούλη στην πλάτη της άμυνας κατάφερε και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το τελικό 2-0.

Βατανιακός : Ίτσιος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Βέργος, Σιδηρόπουλος, Γιαπιτζής, Κυπαρίσσης Π., Ποτουρίδης, Μωυσίδης (60′ Γιαννούλης).

Οδυσσέας Κορδελιού :
Κραβαρίτης, Παπαργυρίου, Παλάσκας, Παπαδόπουλος, Λαμπάκης, Σάρρος, Κυριακίδης, Ιβανίδης, Ευθυμιάδης, Αχαλινόπουλος, Λαζαρίδης.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected