Κατηγορίες
Football League

Καλλιθέα – Εθνικός Γαζώρου (1-0) Βασικός ο Κουκόλης

καλλιθεα φαση1Σπουδαία νίκη πήρε η Καλλιθέα, που επικράτησε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, ενώ οι Σερραίοι έβγαιναν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ωστόσο το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρμα, παρά τις εμπνεύσεις των Φαγιέ και Βιγιαρέχο για την Καλλιθέα, αλλά και του Ναλμπάντη για τον Εθνικό.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, ενώ μετά το 70’ οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν στροφές. Και στο 73’ ο Φαγιέ με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βαλσαμάκη. Ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Αγγελακάς στην επανεμφάνισή του, καθυστέρησε και κόπηκε πριν κάνει το σουτ στο 86’.

Καλλιθέα: Μιχελής, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Φαγιέ (90’ Φουτσίνι), Ατματζίδης, Μουσταφίδης, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι, Ρουσάκης, Σταύρου (46’ Ματσούκας/ 79’Αρβανίτης).

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Μερεσιώτης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Καπίας, Σαββίδης, Χαριτίδης (85’ Ζιγκερίδης), Ομπέντ (78’ Αγγελάκας), Γαϊδαρτζής, Διαμαντίδης (60’ Σ. Κωνσταντινίδης), ΝαλμπάντηςΚαλλιθέα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected