Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός – Υπολογισμοί ανόδου!

683_10200966273184208_1994151416_nΗ… σπίθα της ανόδου «θέριεψε» και δυνάμωσε για τα καλά στη νεανική ομάδα της Κατερίνης, κόντρα στα πολλά προβλήματα, τα προγνωστικά και την ποδοσφαιρική λογική! Η νίκη-κλειδί με τον Οδυσσέα Κορδελιού (2-0 την Κυριακή), σε συνέχεια του προηγούμενου τρίποντου-ορόσημο με τον Τύρναβο, φέρνει «δυνατά» τον Βατανιακό στο… κόλπο της Football League. Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ήρθε στο μείον δυο από τον πέμπτο Εθνικό Σιδηροκάστρου, που συγκριτικά δείχνει να έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα και έτσι στο Βατάν υπάρχει πλέον συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπέρβαση.

Ένα αουτσάιντερ σταδιακά γίνεται… φαβορί και τα κομπιουτεράκια παίρνουν «φωτιά»! Όλα είναι στο χέρι της ομάδας της Πιερίας, ειδικά αν «καθαρίσει» τα δυο επόμενα παιχνίδια, με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα και μετά με τη Ζάκυνθο εντός έδρας. Στη συνέχεια θα δοθεί ένα δύσκολο ματς στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, θα έρθει ένα σίγουρο τρίποντο στα χαρτιά με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και η αυλαία θα πέσει στην Κατερίνη, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που μπορεί ήδη να έχει στεφθεί μαθηματικά πρωταθλητής.

«Με δέκα πόντους μπορούμε να αλλάξουμε κατηγορία» εκτιμούν αρκετοί στον Βατανιακό, που πάντως θεωρούν… μισή άνοδο τα δυο προσεχή παιχνίδια με τις ομάδες του Ιονίου.

Εξάλλου, η διοίκηση του Γεράσιμου Ποτουρίδη ικανοποίησε τα «θέλω» του Παπαβασιλείου και προχώρησε στην πρόσληψη γυμναστή, εμπλουτίζοντας το τεχνικό τιμ. Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηπουργάνη, που έχει δουλέψει παλιότερα και στον Αιγινιακό και αποτελεί προσωπική επιλογή του νεαρού τεχνικού. Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι στη Λευκάδα αμφίβολος είναι ο Μπουζούκης, ενώ αναμένεται να επανέλθει ο Καπετάνος. Παράλληλα, κλινήρεις με ίωση είναι οι Κωτσιόπουλος, Ζανέτας και Γκίκας, αλλά άπαντες αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected