Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο - Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΕΠΟ – Αμφιβολίες για τις αδειοδοτήσεις

επο4Ο υπεύθυνος της επιτροπής της ΕΠΟ για τις άδειες των ΠΑΕ, εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την κατάσταση των ομάδων ενόψει του νέου κύκλου αδειοδοτήσεων.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm μίλησε ο Γιώργος Δημητρίου κι εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το κατά πόσο ο νέος έλεγχος της επιτροπής θα βρει έτοιμη την πλειοψηφία των ομάδων. Ο υπεύθυνος της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο θα έχουν συγκεντρώσει οι ΠΑΕ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και αν θα υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

«Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι καλύτερα φέτος. Είναι προβλήματα ετών σε διάφορες ομάδες που δεν μπορούν να εξαφανιστούν σε ένα χρόνο. Υπάρχουν ομάδες που είναι χειρότερα από πέρυσι, άλλες έχουν σταθεροποιηθεί και άλλες που δείχνουν μια μικρή βελτίωση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η UEFA έρχεται να καταθέσει τις κατευθυντήριες γραμμές και να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ του τι σημαίνει αδειοδότηση και financial fail play. Την άδεια για Ευρώπη και Ελλάδα τη δίνει η ΕΠΟ και η UEFA ελέγχει. Είναι προσκεκλημένες οι ΠΑΕ και οι δημοσιογράφοι ώστε να εξηγηθούν κάποια θέματα που μοιάζουν δυσδιάκριτα αυτήν τη στιγμή».

Όσο για το θέμα που προέκυψε με την άδεια λειτουργίας του γηπέδου του ΟΦΗ, σχολίασε: «Λαμβάνονται υπόψη και οι εγκαταστάσεις, αλλά δεν έχουμε τις ευθύνες του κράτους. Την πιστοποίηση των γηπέδων σε τέτοια θέματα την ευθύνη αυτήν την έχουν κρατικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα υπάρχει μια άδεια υπό προϋποθέσεις στην περίπτωση του γηπέδου του ΟΦΗ, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected