Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα

ΕΠΣ Κοζάνης – Το τέλος μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς!

κοζανη τροπαιοΜε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει τη χρονιά η Κοζάνη, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, αλλά και το Κύπελλο Κοζάνης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 του Εορδαϊκού που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο Ποντοκώμης, παρουσία αρκετών οπαδών και των δύο ομάδων. Πλέον επόμενος στόχος της Κοζάνης είναι το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος το οποίο σημαδιακά κατέκτησε ακριβώς πριν 20 χρόνια (1993), με τερματοφύλακα τον τωρινό προπονητή, Γιάννη Παρασκευά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν εκπληκτική εκκίνηση στον τελικό και στο 18’ προηγούνταν 3-0! Στο 10’ από μπαλιά του Τοπάλη, ο Δημήτρης Ταφαρλής πρόλαβε την έξοδο του Κοντογουλίδη και έκανε το 1-0. Στο 16’ ο Κουλουκίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Νίκκου και ο ίδιος ευστόχησε για το 2-0. Στο 18’ ο Κουλουκίδης  και πάλι με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη χαλάρωσε, με τον Εορδαϊκό να μειώνει στο 58’ σε 3-1, χάρη σε γκολ του Γιώργου Ιωαννίδη. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα της Πτολεμαΐδας δεν μπορεί να αντιδράσει περισσότερο, στο 87’ ο Συμεωνίδης μείωσε σε 3-2, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να ολοκληρωθεί η ανατροπή.

Κοζάνη : Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Τσικόπουλος Η., Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράϊ (87’ Ποζίδης), Κουλουκίδης, Τοπάλης, Παπαδόπουλος (89’ Κεΐσογλου).

Εορδαϊκός : Κοντογουλίδης, Νίκκου (63’’ Ακριτίδης Π.), Ακρ. Ακριτίδης, Λιάμης, Παν. Τσαγκαλίδης, Συμεωνίδης, Αδαμίδης, Χαϊτίδης, Σουγιουλτζής, Τσαγκαλίδης Η. (53’ Δαλκερανίδης), Ιωαννίδης.

*Κώστας Τσιώρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected