Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – “Φιλική” ήττα στο Λάκκωμα, βασικός ο Καλαϊτζίδης

λακκωμα - καλαμαριαΤους παίκτες του ρόστερ που δεν αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στο Σιδηρόκαστρο είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ο Ανδρέας Παντζιαράς στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τον Διγενή στο Λάκκωμα. Ο Απόλλων γνώρισε την ήττα με 2-1, με τον Μανουσάκη να χρίζεται σκόρερ.

Οι «ροσονέρι» έχασαν με 2-1 από την ομάδα της Χαλκιδικής, που πανηγυρίζει την άνοδο στη Football League 2. Στο 50΄ ο Διγενής με πλασέ του Άρη Μιχάλη έκανε το 1-0, ενώ στο 65΄ ο σπεσιαλίστας, Αντώνης Μανουσάκης, με χτύπημα φάουλ ισοφάρισε για τους «κοκκινόμαυρους» (1-1). Στο 87΄ ο Ανδρέας Γκατζογιάννης επίσης με χτύπημα φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Λακκώματος.

Διγενής Λακκώματος : Ταχμαζίδης, Μπίκας, Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Πουτελέσης, Τσερκέζης, Γιαλετζής, Μανώλη, Χρυσοχοϊδης, Βιτλής, Δημητρακόπουλος. Έπαιξαν και οι Σαρβανίδης, Γκατζογιάννης, Μιχάλης, Τσαμασλίδης, Τσακίρης, Στασινόπουλος, Κατσόγλου, Γκορτζής, Ιατρίδης, Κωστικίδης.
Απόλλων Καλαμαριάς : Κουμής, Σακκάς, Αλμπάνης, Μ. Λουϊζίδης, Κώτσιας, Μανουσάκης, Καλαϊτζίδης, Χαλιμπάκης, Πολιανίδης, Μυλώσης, Κράββαρης. Αγωνίστηκαν και οι Λόλας, Τσεμεκίδης, Χ. Λουϊζίδης, Ηρακλής, Κασίδης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected