Football League

Αναγέννηση Επανομής – Θρασύβουλος (2-5) Βασικοί Ταταρίδης, Παπατζίκος

θρασυβουλος φαση1

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Θρασύβουλο ο οποίος διέλυσε 5-2 την Αναγέννηση Επανομής και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την πρώτη του νίκη ύστερα από πέντε αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Θρασύβουλος για τη Football League όπου επικράτησε 5-2 της Αναγέννησης Επανομής εκτός έδρας και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Καλαμιώτης στο 21’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Σταυροθανασόπουλο στο 30’ να κάνει το 2-0. Η απάντηση από την Αναγέννηση, ήρθε στο 38’ όταν ο Τοπούζης μείωσε σε 2-1.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν τρία τέρματα από την ομάδα της Φυλής με τους Πάνο (53’) και Σερέπα (60’, 66’) για να γίνει το 5-1. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλασά στο 84’.

Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Παπαστεργίου, Ζόσουα Σίλβα, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Κουλίδης (75′ Κουκουλέκης), Μπέκα (64′ Μπαλασάς), Λαμπερνάκης (56′ Σικαλόπουλος), Μάθιου Σίλβα, Τοπούζης, Παπατζίκος.
Θρασύβουλος : Σταυριανός (46′ λ.τ Χάζλαρης), Βασιλείου, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Σκόνδρας, Σταυροθανασόπουλος (70′ Πλαβούκος), Βλασόπουλος, Σερέπας (73′ Γεωργιάδης), Προβατίδης, Πάνος, Καλαμιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected