Κατηγορίες
Super League 1

Σωκράτης Διούδης : “Όταν βγαίνει ο ποδοσφαιρικός εγωϊσμός”

διουδης3Για τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Σωκράτης Διούδης, τονίζοντας πως από το «διπλό» στο Περιστέρι ξεκίνησαν όλα.

Ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας του Άρη μίλησε στον Libero για την αντεπίθεση της ομάδας, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η νίκη και με την Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διούδη:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Σίγουρα ήταν μια σπουδαία νίκη. Βέβαια όταν μπαίνεις και τα δίνεις όλα, τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Είχαμε πει ότι πρέπει να κάνουμε το «3Χ3» για να σωθούμε. Μας μένει ένα παιχνίδι και θα πάμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το πότε ξεκίνησε η αντεπίθεση: «Κόντρα στον Ατρόμητο ξεκίνησαν όλα. Μείναμε με δέκα παίκτες από νωρίς  και τότε χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Σε εκείνο το σημείο βγήκε ο εγωισμός μας. Δώσαμε τα πάντα και δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την κάθε ομάδα».

Για τη φετινή σεζόν: «Ηταν μια περίεργη χρονιά, αλλά φέτος το περιμέναμε. Ξέραμε από την αρχή ότι θα πρέπει να σώσουμε τη χρονιά. Αυτός άλλωστε, ήταν ο ρεαλιστικός μας στόχος. Ελπίζω στη συνέχεια να αλλάξουν κάποια πράγματα και να πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Για τη μετάβαση από τη δεύτερη ομάδα στην πρώτη: «Δεν ήταν εύκολη. Αλλά καλύτερα να είναι δύσκολη παρά να μην μας παίρνουμε ευκαιρίες. Κάποιοι απ’ εμάς παρά τις δυσκολίες δείξαμε ότι αξίζουμε. Το ευχάριστο είναι ότι με τον καιρό αποκτούμε εμπειρίες και γινόμαστε καλύτεροι».

Για το φετινό του στόχο: «Ηθελα να είμαι υγιής, προκειμένου να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ. Περίμενα την ευκαιρία μου και την εκμεταλλεύτηκα. Από κει και πέρα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει και μπορώ να βελτιώσω. Με ένα σωστό πλάνο δουλείας μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος στο μέλλον».

Για το τι συνέβη στη φάση που δέχτηκε το γκολ από τον Κάφα: «Από τη στιγμή που νίκησε η ομάδα, δεν μπορώ να είμαι στεναχωρημένος. Ηταν μια άτυχη στιγμή. Δέκα φορές να προσπαθήσω να το ξανακάνω δε θα γλιστρήσω, ή και αν γλιστρήσω δύσκολα θα το βάλει με τη μία ο αντίπαλος. Ευτυχώς η ομάδα νίκησε και δεν στοίχισε το λάθος μου».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο των νέων το καλοκαίρι: «Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχουμε σε ένα παγκόσμιο Κύπελλο. Οι συμμετοχές σε τέτοια τουρνουά είναι πρόκληση για τον κάθε αθλητή».

Για το τι έγινε και πολλού συμπαίκτες του ξέσπασαν μετά την νίκη στο Περιστέρι: «Ημασταν πιεσμένοι και αγχωμένοι και αυτό μας βγήκε μετά το «διπλό» στο Περιστέρι. Προσπαθήσαμε να μείνουμε ενωμένοι και το καταφέραμε γιατί παραμείναμε μια οικογένεια παρά τις δυσκολίες».

Για τον προπονητή τερματοφυλάκων, Θόδωρο Κάντα: «Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι, τα βρήκαμε, ταιριάξαμε και με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι σημαντικό να έχουμε στο πλευρό μας όχι απλά έναν προπονητή, αλλά κι έναν φίλο».

Για το μέλλον του στον Άρη: « Εχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Φαντάζομαι ότι θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση. Θα δούμε…».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected