Football League

Φωκικός – Ηρακλής (0-1) Βασικοί οι Γεωργίου, Νατσούρας

ηρακλής φασηΜε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς απέδρασε από την Άμφισσα ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε 1-0 του Φωκικού και παρέμεινε σε θέση πλέι οφ.

Ο Γηραιός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά και στο 20’ είχε δοκάρι με τον Ουκάρ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με κάποιες στημένες φάσεις, ωστόσο ο Ηρακλής ήταν πιο κινητικός στο πρώτο μέρος, χωρίς να καταφέρει όμως να σκοράρει.

Το δεύτερο μέρος όμως άνοιξε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο 48’ ο Λόπεθ έκανε τη σέντρα και ο Ουκάρ το σουτ, αναγκάζοντας τον Γεωργίου σε απόκρουση, όμως ο Σιατραβάνης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Φωκικός προσπάθησε να απαντήσει με τον Γουόρντεν, ο οποίος είχε μια καλή στιγμή στο 70’, αλλά ο Χουάντερσον δήλωσε παρών. Το 0-1 διατηρήθηκε ως το τέλος, με τον Ηρακλή να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο «διπλό» που τον κρατάει εντός πλέι οφ.

Φωκικός : Γεωργίου, Χαλούλος, Μαρτίνος (78’ Θέος), Λίτσος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Εγκουέμ (53’ Λουκίνας), Γουόρντεν, Καραπέτσας, Γκόμες, Νάστος

Ηρακλής : Χουάντερσον , Τσερκέζος, Νατσούρας, Σαββίδης, Λόπεθ, Γ. Παληγεώργος, Ουκάρ, Φερνάντεζ, Κιρόφσκι (90+1’ Αλεξίου), Στεφανίδης (85’ Παληγεώργος Χ.), Σιατραβάνης (78’ Γεωργίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected