Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – “Βοήθησε” ή όχι τον Βατανιακό;

προεδρος αιγινιακοςΈντονη ήταν η δυσαρέσκεια και η πικρία του ισχυρού άντρα του Αιγινιακού για το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ήττα της ομάδας της Βόρειας Πιερίας στον Τύρναβο, από μερίδα φιλάθλων της περιοχής μας και από τους φίλους της ομάδας του Βατανιακού.

Σίγουρα η εκτός έδρας νίκη στο Κορδελιό επί του ισχυρού Οδυσσέα άλλαξε ουσιαστικά την τελική βαθμολογία στον Βόρειο Όμιλο της Γ΄Εθνικής, με τον Βατανιακό να δηλώνει παρόν και πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που κάποια ομάδα απο την Β΄εθνική, δε θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και τις διαδικασίες που ζητάει η συμμετοχή στο πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πληροφορίες που έρχονται απο την Αθήνα, αναφέρουν ότι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, θα έχει την επόμενη χρονιά και τρίτη ομάδα στη Β΄ Εθνική κατηγορία η Πιερία και σε αυτό καταλυτικό ρόλο έπαιξε το διπλό του Αιγινιακού στην “καυτή” έδρα του Κορδελιού.

Ο Αιγινιακός αποδεδειγμένα στο παιχνίδι αυτό έπαιξε για την Πιερία αφού πήρε ένα διπλό που επί της ουσίας δε χρησίμευε σε καμία απολύτως περίπτωση την ομάδα της Βόρειας Πιερίας αλλά γέμισε βάσιμες ελπίδες στον συντοπίτη Βατανιακό.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected