Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Εργασίες στο γήπεδο με φόντο τη Γ’ Εθνική!

Η νέα εποχή για τον ΠΑΣ Λευκαδίων είναι γεγονός! Το γήπεδο της ομάδας αποκτά νέα μορφή, με υποδομές για αυτόματο πότισμα αλλά και νέο χλοοτάπητα. Η “κυανόλευκη” διοίκηση, με την αρωγή του Δήμου Νάουσας που βοηθά για την ανάπλαση της έδρας του ΠΑΣ, μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη καθώς η ομάδα γυρίζει σελίδα και ταυτόχρονα με την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική, δημιουργεί τις γηπεδικές υποδομές για το επόμενο βήμα.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά ενώ οι φιλικές αναμετρήσεις αποτελούν κατά τεκμήριο βασικές υποχρεώσεις στην ατζέντα του προπονητή της ομάδας Νίκου Παπανώτα, που μέσα από αυτές δοκιμάζει πρόσωπα αλλά και σχήματα. Για προσθήκες και αποχωρήσεις δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά καθώς ο 44χρονος τεχνικός δεν έχει ακόμη κατασταλάξει όσον αφορά το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ενώ ακολουθούν σύντομα και οι διοικητικές αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα όταν και θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από την προηγούμενη χρονιά θα παραμείνουν κάτοικοι Λευκαδίων για άλλο ένα χρόνο, ενώ θα επισημανθούν και οι μεταγραφικοί στόχοι για την ενίσχυση της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected