Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ17 – Ολυμπιακός Κ17 (1-0) Τροπαιούχος ο δικέφαλος, δοκάρι ο Τούφας

παοκ εφηβοιΗ ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ είναι η πρωταθλήτρια φέτος, καθώς επικράτησε στον τελικό των πλέι οφ του Ολυμπιακού με 1-0 στα Πηγάδια.

Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κουλούρης στο 72’, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο μια εκπληκτική χρονιά. Φέτος οι έφηβοι του ΠΑΟΚ κατέγραψαν ένα μοναδικό ρεκόρ, με 23 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 25 αγώνες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν κάποιες ευκαιρίες, αλλά το 0-0 διατηρήθηκε. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός έγινε πιο απειλητικός και στο 62’ είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Αργύρη Τούφα. Στο 72’όμως, συνεργάστηκαν οι Τσολακίδης και Πόζογλου, με την μπάλα να φτάνει στον Κουλούρη που με σουτ έστειλε την μπάλα τα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ έχασε κι άλλες ευκαιρίες ως το τέλος, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη να πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τους 800 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στα Πηγάδια.

Ολυμπιακός Κ17 : Ηλιάδης, Τόλη, Τούφας, Βατουσιάδης, Ράνζα (88’ Ξανθόπουλος), Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτση (91’ Μακροστέργιος), Βέργος, Καλλέργης (78’ Μανθάτης), Σαλιάκας (73’ Χατζάρας).

ΠΑΟΚ Κ17 : Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης (54’ Κουτσούμπας), Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου (84’ Χατζηδίμπας), Τουμανίδης, Κουλούρης (90’ Πούφλης), Δημητριάδης (77’ Κώστας), Δεληγιαννίδης (69’ Τσολακίδης).

*academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected