Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποστόλης Βερβαντίδης – Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

541780_612979408729461_1143280730_nΕπικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και μιλήσαμε σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο 2οχρονος (11/08/1983) πορτιέρο μίλησε για τη νέα χρονιά και αποκάλυψε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του :

Για τη νέα χρονιά και αν θα παραμείνει στον Αγροτικό : “Είναι αρκετά νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Η χρονιά που έρχεται είναι μεταβατική για την ομάδα και σίγουρα πρέπει να σκεφτώ σοβαρά. Αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά, θα ήθελα να παραμείνω στο ίδιο επίπεδο και γιατί όχι κάτι παραπάνω. Βέβαια δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις από μία πολύ δύσκολη χρονιά τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου, θεωρώ όμως ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε μεγαλύτερες προκλήσεις”.

Για την Α2 Ερασιτεχνική στην οποία θα συμμετέχουν φέτος οι “πράσινοι” : “Πολύ δύσκολη κατηγορία και χωρίς κίνητρο για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Η συμμετοχή του Αγροτικού στην κατηγορία αυτή αποτελεί πισωγύρισμα, όμως θεωρώ πως η ομάδα έχει την υποδομή και τους κατάλληλους ανθρώπους να την επαναφέρουν εκεί που της αξίζει. Για μένα όμως η συμμετοχή μου στην Α2 Ερασιτεχνική, όσο εγωϊστικό κι αν ακούγεται, θεωρώ πως είναι εκτός των προτεραιοτήτων μου”.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα : “Προς το παρόν όχι. Για μένα το μειονέκτημα είναι πως ταξιδεύω καθημερινώς από τη Θεσσαλονίκη λόγω των σπουδών μου. Έχω όμως τη δυνατότητα να ανταπεξέρχομαι στις δυσκολίες και πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπου κι αν βρίσκομαι”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected