Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δήμος Νάουσας – Οικονομική ενίσχυση για ΦΑΣ Νάουσα και Λευκάδια!

καραμπατζοςΤην απόφαση να ενισχύσει οικονομικά ο δήμος Νάουσας τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας στην πρόσφατη συνεδρίαση του. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός ανέφερε πως:« 5.000 ευρώ θα δοθούν στην φιλαρμονική Νάουσας καθώς φέτος ανανέωσε τις στολές της με κόστος που έφτασε στις 20.000 ευρώ για την δημιουργία των 100 στολών, η φιλαρμονική είναι το καμάρι της πόλης μας και υποσχόμαστε να βοηθήσουμε και την επόμενη χρονιά».

Ακόμη αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση με 5.000 ευρώ στην ομάδα ποδοσφαίρου της Νάουσας και των Λευκαδίων καθώς φέτος βγήκαν στην Γ’ Εθνική και θα έχουν αρκετές δαπάνες.

Με 3000 ευρώ θα ενισχυθεί και ο Όμιλος Αράπιτσα – Περιβάλλοντος και πολιτισμού για την συνεργασία που έχει με φιλόζωους της πόλης για την αγορά εμβολίων κ.τ.λ. Τέλος με 3.000 ευρώ θα ενισχυθεί η φιλαρμονική Ειρηνούπολης και από 1.000  ευρώ θα δοθούν στα «Ποντιακά νιάτα Ζεβροχωρίου», στους «Μακεδόνες Μαρίνας», στον «Άγιο Χριστόφορο Πολυπλατάνου» στην «Αγία Παρασκευή Λευκαδίων»

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι ο δήμος Νάουσας ενίσχυσε οικονομικά 76 συλλόγους.

*inaoussa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected