Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – “Βέτο” από Γκαγκούδη για Καρασαββίδη αλλά…

CIMG6618 Καρασαββίδης ΚυριάκοςΕπικοινωνήσαμε πριν με τον Κυριάκο Καρασαββίδη, παίκτη-προπονητή της ΑΕ Αλεξάνδρειας πέρσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Ο 37χρονος έμπειρος τερματοφύλακας μας αποκάλυψε πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την ομάδα για τη νέα χρονιά, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν στην πόλη της Ανατολικής Ημαθίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, ο νέος προπονητής Γιώργος Γκαγκούδης (παλιός προπονητής της ΑΕΑ και του ΠΑΟ Κορυφής) στη συμφωνία του με τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας Γιώργο Ψυχογιό έθεσε ως προϋπόθεση την πρόσληψη Γενικού Αρχηγού και γυμναστή ενώ ζήτησε την παραμονή του Κυριάκου Καρασαββίδη.

Εμείς ζητήσαμε την άποψη του έμπειρου πορτιέρο, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές με τον νέο προπονητή της ΑΕΑ, όμως αρνήθηκε πως υπάρχει οριστική συμφωνία, καθώς δεν έχει οριστεί ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα των “πρασίνων” για τις περαιτέρω συζητήσεις.

“Όντως υπάρχει η δεδομένη επιθυμία του Γιώργου Γκαγκούδη να παραμείνω στην ομάδα και γνωρίζω πως ζήτησε την ανανέωση της συνεργασίας μου. Θέλω να διευκρινήσω πως, με οποιαδήποτε ομάδα συνεργαστώ, επιθυμία μου είναι να συνεχίσω ως τερματοφύλακας και δεν με ενδιαφέρει τουλάχιστον προς το παρόν καμία θέση τεχνικού ή μέλος του επιτελείου. Θεωρώ πως μπορώ να αγωνιστώ σε τέτοιο επίπεδο και αυτή είναι η επιθυμία μου για τη φετινή χρονιά”.

Και συνέχισε λέγοντας : “Είχα αρκετές προτάσεις τόσο από ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής για το πόστο του παίκτη-προπονητή, όπως επίσης και από ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική. Επαναλαμβάνω όμως πως επιθυμία μου είναι να αγωνιστώ τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμη και δεν με ενδιαφέρει η θέση του προπονητή”.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες μας οι περισσότεροι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας από την περσινή χρονιά θα αποχωρήσουν και ήδη αρκετοί είναι εκείνοι που συζητούν με άλλες ομάδες για το μέλλον τους. Το μεγάλο μειονέκτημα για την ιστορική ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πως δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα “χτυπήσει” πόρτες και θα αναζητήσει τις λύσεις για τη νέα χρονιά, η οποία μετά τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα και τον υποβιβασμό στην Α1 Ερασιτεχνική, θα ξεκινήσει ουσιαστικά από το “μηδέν” για την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected