Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Οι πρώτες ανανεώσεις και σκέψεις

CIMG8932Ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες ο προγραμματισμός του Εθνικού Κλειδιού για τη νέα χρονιά, με τις πρώτες ανανεώσεις να είναι γεγονός ενώ ήδη έχουν εντοπιστεί οι στόχοι για την ενίσχυση της ομάδας που πέρσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, με την αξιοθαύμαστη σταθερότητα και την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση του κ. Θωμά Ρακόπουλου εμπιστεύεται και φέτος την τεχνική ηγεσία στον Θοδωρή Τέγο (φωτ), ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της περσινής περιόδου. Ο έμπειρος προπονητής, με θητεία σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες και με εξαιρετική καριέρα ως ποδοσφαιριστής, συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες και θέτει πλέον επί τάπητος τον προγραμματισμό της ομάδας.

Όσον αφορά το ρόστερ, ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ενώ οι αποχωρήσεις περιορίζονται προς το παρόν στους Χρήστο Δημόπουλο (συμφώνησε με την ΑΕ Καψόχωρα), Δημήτρη Μπενίσκο, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει αν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση και Δημήτρη Τοπούζη που αναχώρησε οριστικά για την πατρίδα του. Άγνωστο παραμένει αν ο Σάκης Ανδρίτσος παραμείνει στην ομάδα, ενώ δεν υπολογίζεται από τα μέσα της περσινής περιόδου και ο Δημήτρης Ελευθερίου.

Ωστόσο αρκετοί ήταν οι παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Εθνικό. Αυτοί είναι οι Θεοδόσης Περηφανόπουλος, Στέλιος Δημητριάδης, Δημήτρης Καλυβιώτης, Αντώνης Καλυβιώτης, Νίκος Παρασχόπουλος, Παναγιώτης Στογιάννης (ανάρρωσε πλήρως από το ατύχημα που είχε και θα συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία), Θωμάς Τούνης (παρουσιάζεται σε λίγες μέρες στον στρατό), Σάκης Κεχαγιάς, Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Τάσος Καϊμακαμίδης, Σπύρος Γιαννακός και Σάκης Δούλιας. Πολύ κοντά στην παραμονή βρίσκονται και οι Μάριος Χαϊκάλης, Κώστας Φιρινίδης, Τίμος Καϊμακαμίδης και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρσι Γιώργος Βουλτσίδης, οι οποίοι θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες με τον πρόεδρο της ομάδας για την οριστικοποίηση της ανανέωσης τους.

Όσον αφορά τις προσθήκες, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι παίκτες αποτελούν “hot” ονόματα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και ενδεχόμενη προσθήκη θα βοηθούσε σημαντικά τον Εθνικό στο νέο πρωτάθλημα.

Δείτε και εδώ τις εξελίξεις στα μεταγραφικά των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ενημερωθείτε πρώτοι για τις κινήσεις των ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected