Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Πλησιάζει ο Γεωργίου

γεωργίουΤην ώρα που συνεχίζονται οι προσπάθειες απόκτησης των Τάσου Κυριάκου, Νίκου Πουρτουλίδη και Στέλιου Ηλιάδη, πιο κοντά στον «Γηραιό» δείχνει ο Βαγγέλης Γεωργίου, που εκτός απροόπτου θα αποτελέσει μια από τις πρώτες καλοκαιρινές προσθήκες και θα ανακοινωθεί σύντομα (ίσως και την Τετάρτη). Οι επαφές με τον 25χρονο αριστερό μπακ (παίζει και χαφ) έχουν προχωρήσει σημαντικά και όλα δείχνουν ότι ο Γεωργίου θα «ανηφορίσει» ξανά στη Θεσσαλονίκη, μετά τη θητεία του σε ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Επανομής.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Σίνισα Γκόγκιτς, από την επιτυχημένη συνεργασία τους στον Εργοτέλη, με τον αριστεροπόδαρο άσο να βοηθά σημαντικά στην άνοδο των Κρητικών. Ο Βαγγέλης Γεωργίου έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανσερραϊκό και Καβάλα, ενώ είναι καλός γνώστης της κατηγορίας.

Την ίδια στιγμή, ο Βραζιλιάνος μέσος, Τάι, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, με δηλώσεις στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ώρα για μπλε» τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή και την επόμενη χρονιά, αρκεί η διοίκηση και ο προπονητής να τον εμπιστευτούν. Για την επέκταση του συμβολαίου του αναμένεται να υπάρξει την Τετάρτη συνάντηση με τη διοίκηση στα γραφεία της Μίκρας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected