Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αλλαγή πλεύσης και νέα δεδομένα

309902_366324843408162_541641612_n Σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Ημαθίας, στο ορεινό Ροδοχώρι (υψόμετρο 600μ) ο τοπικός ΓΑΣ ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Η ομάδα που πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του Β’ ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής μπαίνει σε νέα τροχιά πλέον, καθώς εδώ και μερικές μέρες ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μωυσίδης αποχαιρέτισε τον Χρήστο Μποζίνη (μετακόμισε στην γενέτειρα του Επισκοπή αναλαμβάνοντας τον Κεραυνό) από τον πάγκο της ομάδας, καλωσορίζοντας έναν πολύ γνωστό τεχνικό στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας.

Ο λόγος για τον Σάκη Γλώσση, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από απουσία ενός χρόνου, όταν και αποχώρησε από τον γειτονικό Αχιλλέα. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε στο νέο πρότζεκτ που σχεδίασε ο πρόεδρος του ΓΑΣ, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα συνδυάζει την εμπειρία σε συνάρτηση με τον ενθουσιασμό.

Προς αυτή την κατεύθυνση η ομάδα του ορεινού Βερμίου συμφώνησε ήδη με τον Τέλη Ευθυμιάδη του Νηρέα Βέροιας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή, ενισχύοντας σημαντικά τους “κυανοκίτρινους”. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 32χρονος επιθετικός θα προσπαθήσει να φέρει δύο ακόμη έμπειρους παίκτες στην ομάδα, οι προσθήκες των οποίων θα βοηθήσουν σημαντικά τον σύλλογο.

Παίκτες του ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα πρέπει να θεωρούνται και οι Σταύρος Κίτσος (τερματοφύλακας, πρώην παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα) και ο Λευτέρης Γραμματικός (επιθετικός, 22 ετών του Αχιλλέα Νάουσας), ενώ αναζητείται και ένας στόπερ.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, ενώ αναμένεται και η συμφωνία με τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ για την παραμονή τους στην ομάδα.

δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις των μεταγραφών σε LIVE ενημέρωση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected