Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Συνεχίζει το…παιδομάζωμα!

τάντσηςΕτοιμη να ολοκληρώσει ακόμα ένα «χτύπημα», με γηγενή παίκτη που θα επιστρέψει στο ρόστερ της, δείχνει η Καστοριά, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com. Ο λόγος για τον 22χρονο αριστερό μπακ, Πέτρο Τάντση, που πέρυσι έπαιξε στον συμπολίτη Κάστορα και αναμένεται να πάρει άμεσα την ελευθέρας του, ώστε να γυρίσει στους «γουναράδες». Ο Τάντσης στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Χανιά και Φλώρινα και λογίζεται ως λύση πρώτης γραμμής για τον Πασχάλη Δημητρίου.

Επένδυση με Ρεντίνα

Την ίδια στιγμή, οι Καστοριανοί απέκτησαν τον 19χρονο υψηλόσωμο επιθετικό, Μανώλη Ρεντίνα, που πέρυσι ανήκε στο ρόστερ του Οδυσσέα Κορδελιού. Ο νεαρός μετά τη συμφωνία δήλωσε: «Η χαρά μου είναι μεγάλη που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Καστοριά. Είναι βαριά η φανέλα της νέας μου ομάδας και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να την βοηθήσω να πετύχει στους στόχους της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Καστοριάς Παναγιώτη Ουσταμπασίδη και φυσικά τον Τάκη Τσιρώνη, που πίστεψαν σε μένα και με φέρανε στην ομάδα».

Οκτώ στην έξοδο!

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οκτώ αποδεσμεύσεις, που μαζί με τους Πετρόπουλο, Μωυσιάδη και Τήλιο έφτασαν στις έντεκα συνολικά για τους «γουναράδες». Συγκεκριμένα, παρελθόν για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας αποτελούν οι Τσίντζηρας, Γκέγκας, Παπαβασιλείου, Ζηκίδης, Σκούμπας, Μπαμπάκος, Σίσκος και Λίτσκας Κ.

Πλέον, βασικό ζητούμενο για τη διοίκηση του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη είναι να συμφωνήσει με τους Χρήστο Παναγιωτίδη, Στάθη Αλεξανδρίδη και Θάνο Μπορόζη, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην περσινή άνοδο, ώστε να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, παρά την αρχική διαφορά που διαπιστώθηκε στο οικονομικό. Τέλος, ήδη τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την Καστοριά, που τιμώνται προς 100 ευρώ το κομμάτι.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected