Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λεπτοκαρίδης, Σιμψερής – Οι μεγαλεπήβολοι στόχοι των Ναουσαίων!

Μπορεί η φετινή Γ’ Εθνική να γίνει το…μαξιλάρι αρκετών παικτών που λόγω της αναδιάρθρωσης να μην καταφέρουν να βρουν την επαγγελματική στέγη που επιθυμούν; Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί τόσο νωρίς, καθώς η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε μόλις πριν 10 μέρες και απομένει αρκετός καιρός για να φανεί κατά πόσο αυτή θα είναι η πραγματικότητα. Σίγουρα όμως η φετινή νέα τάξη πραγμάτων διαμορφώνει νέα στεγανά και αρκετοί θα είναι εκείνοι οι παίκτες που θα βρουν “καταφύγιο” στη νεότευκτη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική.

Οι ομάδες του νομού μας βρίσκονται ήδη στη διαδικασία αναζήτησης παικτών και το Imathia Sports News παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα δύο μεγάλους στόχων ομάδων μας που φαίνεται προς το παρόν να έχουν διαφορετική απόσταση ο καθένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται.

Τα Λευκάδια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας έκαναν κρούση στον Παύλο Λεπτοκαρίδη (φωτ.αριστερά), γνωστός για τη θητεία του στον Απόλλων Καλαμαριάς αλλά και για την μεγάλη και πλούσια καριέρα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 32χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε SKODA Ξάνθη, Κιλκισιακό, Άγιο Νικόλαιο, Πολύκαστρο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής και ΠΑΟΝΕ, έχοντας 150 περίπου συμμετοχές και 48 τέρματα. Ο έμπειρος φορ δέχτηκε χθες τηλεφώνημα από άνθρωπο της διοίκησης των Λευκαδίων και αφού ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί, φανερώνοντας όμως περισσότερο την ανάγκη να ξεκουραστεί αυτή την περίοδο.

Ο ΦΑΣ Νάουσα από την άλλη πλευρά κινήθηκε πρόσφατα για την απόκτηση του Γιώργου Σιμψερή (φωτ.δεξιά), τερματοφύλακα μέχρι πρότινος του Φωκικού και συμπαίκτη του επίσης Ημαθιώτη πορτιέρο Θανάση Γεωργίου. Ο 22χρονος με καταγωγή από τα Τρίκαλα, έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον ΦΑΣ (2010-2011), ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις υποδομές του Άρη. Η “κυανόλευκη” ομάδα έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον νεαρό πορτιέρο και περιμένει την απάντηση του εντός των προσεχών ημερών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected