Football League

Ηρακλής – Κοντά ο Λίμα, “μακριά” ο Νατσούρας!

νατσουρας2Ο Βίτορ Λίμα είναι πολύ πιθανό και την Παρασκευή να ολοκληρώσει το φλερτ του με τον Ηρακλή, υπογράφοντας το συμβόλαιό του. Οι συζητήσεις με τον 32χρονο Πορτογάλο βρίσκονται στην τελική τους ευθεία καθώς απομένουνε λεπτομέρειες ώστε να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Ηρακλή.

Σε αντίθεση με τον Λίμα στο ρόστερ του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου δύσκολα να παραμείνουν οι Σταύρος Βαγγελόπουλος και Αντώνης Νατσούρας.

Ο πρώτος αν και έχει συμβόλαιο αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα για να το λύσει με την αιτία να μην είναι το οικονομικό κομμάτι.

Ο Βαγγελόπουλος μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού πέρσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει διετούς διάρκειας, και να έχει ακόμη λαμβάνειν ωστόσο η απόφασή του έχει να κάνει με άλλο λόγο.

Με το περιστατικό που είχε συμβεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα παραμονές του παιχνιδιού για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ με τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Κι όσο για τον Νατσούρα μετά από ενάμισι χρόνο στον Ηρακλή θα αποτελέσει παρελθόν καθώς το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί με αποτέλεσμα ο Σίνισα Γκόγκιτς να αναζητεί έναν αλλά και δύο κεντρικούς αμυντικούς για να καλύψει τα κενά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected