Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ηρακλής – Τελικά…Πουρτουλίδης!

πουρτουλιδηςΣτον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Πουρτουλίδης, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο 29χρονος μέσος προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με τη Νίκη Βόλου, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε ως στόχο την επιστροφή του Ηρακλή στη Super League.

«Έφυγα από μια ομάδα ιστορική και ξεχωριστή με κόσμο που την αγαπά πραγματικά όπως είναι η Νίκη Βόλου και ήρθα σε μια ομάδα μεγάλη που έχει γράψει την δικιά της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί τελευταία να πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι εκεί που ανήκει και να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Super League. Εύχομαι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και με τον κόσμο δίπλα μας να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι να είμαι υγιής και θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρουμε και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της Διοίκησης και του προπονητή», τόνισε ο Πουρτουλίδης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Πουρτουλίδη  για τα επόμενα δυο (2) χρόνια.

Ο 29χρονος μέσος υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο (2002-2006) με την ομάδα της ΑΕΚ, όμως για τις σεζόν 2004-2006 παραχωρήθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο (69 εμφανίσεις). Ακολούθως βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» για δυο χρόνια (2006-2008) στην Τρίπολη φορώντας την φανέλα του Αστέρα (23 εμφανίσεις), ενώ το 2008 αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηλυσιακού.

Την αγωνιστική περίοδο 2008-2010 ανήκε στην ομάδα της Καλαμάτας, όπου και αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια και σκόραρε τρεις φορές. Στην συνέχεια αποτέλεσε μέλος του Πιερικού για τις περιόδους 2010-2012 (61 εμφανίσεις/2 τέρματα), ενώ τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Νίκη Βόλου (43 εμφανίσεις, 7 τέρματα)».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected