Γ Εθνική / Τοπικά

Αγροτικός Αστέρας – Στα υπόψη ο Παπατζίκος, Αστράουσκας

αστράουσκαςΔυσκολίες συναντά η ανεύρεση επιθετικού για το νέο Αγροτικό Αστέρα και ο Παναγιώτης Διλμπέρης βλέπει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Νερίτζιους Αστράουσκας, με τον εκπρόσωπο του οποίου υπήρξε ήδη επαφή σε καλό κλίμα. Ο 33χρονος Λιθουανός στράικερ ξεχωρίζει για το ύψος του και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, καθώς έχει περάσει από Νίκη Βόλου (2008) και Βέροια (2009), ενώ έπαιξε και στην Κύπρο, με την Αγία Νάπα (2007). Ο Αστράουσκας έπαιξε πέρυσι στη Μάλτα, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε σε Ζαλγκίρις και Βίλνιους. Το μόνο μειονέκτημα είναι η ηλικία του, αφού με τη νέα προκήρυξη θα μπορούν να παίξουν στην ενδεκάδα μόνο δυο παίκτες άνω των 32 (σύνολο έχουν δικαίωμα να βρίσκονται ως πέντε στο ρόστερ) και ήδη αποκτήθηκαν οι Μπεκιάρης και Γεωργιάδης άνω του ορίου.

Παράλληλα, στον Εύοσμο βλέπουν ζεστά την περίπτωση επιστροφής του 31χρονου μεσοεπιθετικού, Παναγιώτη Τσούκλη, που την τελευταία διετία ήταν ηγέτης της Κασσιόπης, οδηγώντας τους Κερκυραίους σε δυο ανόδους, από τη Δ΄ Εθνική στη Β΄. Ο Τσούκλης, που έχει περάσει και από Παύλο Μελά, Πανηλειακό και Λύκους, ήταν και συμπαίκτης με τον Διλμπέρη, παίζοντας συνολικά έξι χρόνια στους «σταχυοφόρους», ενώ η επιστροφή του δείχνει κοινή επιθυμία για τις δυο πλευρές.

Δυσκολίες για δυο

Την ίδια στιγμή, δυσκολεύει η περίπτωση επιστροφής του έμπειρου φορ Νέστορα Στεφανίδη, που αφενός έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες και αφετέρου μέχρι τώρα δεν τα έχει βρει με τον Ηρακλή για να λύσει το συμβόλαιό του, χωρίς να αποκλείεται ωστόσο η μεγάλη επιστροφή. Η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης περιμένει και την απάντηση του Αλέξη Παπατζίκου της Επανομής, αλλά ο έμπειρος μεσοαμυντικός έχει ρίξει το βάρος σε ομάδες της Football League (Ολυμπιακός Βόλου, Φωκικός και Χανιά).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected