Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Παρελθόν άλλοι τρεις

αιγινιακός4Μπορεί ο Αιγινιακός να έχει πάρει… φόρα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά όπως είναι λογικό υπάρχουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ. Έτσι, παρελθόν για την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα αποτελούν οι Θανάσης Μάγγος, Δημήτρης Κυρτέγος και Δαυίδ Κοσμίδης.

Ο πρώτος ήρθε το χειμώνα από τη Λάρισα και βοήθησε στην κατάκτηση της ανόδου, αλλά παρότι είχε συμβόλαιο σε ισχύ και για τη νέα χρονιά, ο 23χρονος αμυντικός χαφ το έλυσε κοινή συναινέσει και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Από την άλλη, οι Κυρτέγος και Κοσμίδης είχαν συμφωνήσει πριν περίπου ένα μήνα να παραμείνουν, αλλά τελικά τόσο ο γηγενής μεσοεπιθετικός, όσο και ο νεαρός μεσοαμυντικός, πέρασαν την πόρτα της εξόδου.

 Στα μεταγραφικά, «ναυάγησε» για τους κυανόλευκους η απόκτηση του Μάρκου Μαραγκουδάκη του Πλατανιά, αφού ο χρηματοδότης Γιάννης Νιώπας απέσυρε το ενδιαφέρον λόγω καθυστέρησης στην απάντηση του έμπειρου φορ.

Επίσης, δεν θα έρθει ούτε ο κυνηγός από την Ονδούρα, ενώ πλέον στο προσκήνιο για την ομάδα του Αιγινίου είναι ένας Βούλγαρος στράικερ, αλλά και ο έμπειρος Νίκος Αραμπατζής για το δεξί άκρο της άμυνας.

Κοντά σε Καραμαλίκη

Ο 32χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον Απόλλωνα, έχοντας 29 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ έχει περάσει από αρκετές ομάδες Β’ Εθνικής. Ο Αιγινιακός του έχει καταθέσει καλή πρόταση, με τον Γιώργο Χατζάρα να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

*Μπάμπης Πεϊδης, onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected